FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Gigi Becali a dezvăluit cine e omul de care depinde disputarea meciului Farul - FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 12:04 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 12:29

FCSB și Farul ar trebui să joace duminică, de la 20:30, în meciul programat la Ovidiu ar putea fi amânat din cauza problemelor grave de lot pe care le are echipa roș-albastră.

Lovită de COVID-19 și de accidentări, FCSB nu are 13 jucători apți în acest moment, după ce Florin Tănase s-a lovit la meciul cu Mioveni (3-0).

Florin Tănase, omul de care depinde meciul Farul – FCSB: „Dacă e accidentat, nu se joacă”

Azi, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că este posibil ca meciul cu Farul să fie amânat și că totul depinde de situația în care se află Florin Tănase.

„E posibil ca meciul cu Farul să fi amânat. Fac rugăciune și văd dacă mă luminează Dumnezeu. 

Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Și înainte de meciul cu Mioveni am întrebat care e starea lui. Cât timp Tănase e bine, se vor juca toate meciurile Dacă e accidentat, nu se joacă. 

Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul. Cu Tănase în echipă nu îmi e frică de nimeni. El e dirijorul. Fără el, orga și vioara cântă cum vor și iese harababură. Cu el pe teren, dirijorul, trompeta, clarinetul și violoncelul cântă cum trebuie”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

De ce nu ia FCSB jucători de la Academie

Singura dilemă în acest caz e de ce FCSB n-ar putea juca bazându-se pe jucători de la Academie? Teoretic, conform regulamentului, pe lista B se pot trece oricând jucători, chiar și de la o etapă la alta fiindcă e vorba despre jucători U21. 

Dacă însă ar proceda așa, FCSB s-ar expune singură să dispute un meci cu copii. Cum regulamentul nu obligă un club să joace cu alți fotbaliști în afară de cei pe care îi are pe lista deja depusă la LPF, atunci vicecampioana fie va juca împotriva Farului cel puțin în componența pe care a avut-o cu Mioveni, fie confruntarea va fi amânată.

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și: 

Fentează FCSB regulamentul ca să ia 1,5 milioane de euro? » Planul lui Becali, dat peste cap de FRF

Becali a ignorat amenințările galeriei și s-a luat din nou de Iordănescu la TV: „Ăsta e ordinul meu! Așa îmi place mie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează