FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

NOTE GSP Denis Alibec, MVP conta fostei echipe » Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 08:55 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 10:29

Farul a câștigat dramatic meciul cu FCSB, 3-2, grație unor goluri marcate în minutele 90+5 și 90+6.

După o primă repriză fără goluri, cele două echipe s-au descătușat în partea secundă, iar pe final trupa lui Gică Hagi a profitat de gafele din defensiva roș-albastră și a întors soarta meciului.

Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”
FCSB - Farul 2-3
Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”

Joyskim Dawa, cel mai slab în FCSB – Farul. Denis Alibec, omul meciului

Apărătorii de la FCSB au avut o evoluție dezamăgitoare. Fundașul central Joyskim Dawa, eliminat în minutul 90, a fost cel mai slab jucător al meciului, fiind notat cu 2 de Gazeta Sporturilor.

Și colegul său din centrul defensivei, Joonas Tamm, portarul Ștefan Târnovanu, atacantul Billel Omrani și fundașul stânga Alexandru Pantea au dezamăgit, fiind notați cu 4.

Cel mai bun jucător de la FCSB a fost extrema Andrei Cordea, notat cu 8.

Omul meciului a fost Denis Alibec. Atacantul, care a marcat un gol, a reușit un meci excelent și a primit nota 9, cea mai mare.

Și fundașii Farului au jucat dezamăgitor, ca și cei de la FCSB. Kiki, Mihai Popescu și Baravykas au luat nota 4 din partea GSP, la fel ca extrema Grameni. 

5a primit Mihai Pintilii, antrenorul FCSB. Gică Hagi a luat 8

Notele GSP după FCSB  - Farul 

Denis Alibec, MVP conta fostei echipe » Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren

Ce a spus Mihai Pintilii după FCSB- Farul

Din păcate, am pierdut pe niște greșeli, îmi pare rău de băieți. Când noi am câștigat în minutul 90?! Acum așa a fost să fie, se bucură toți când câștigă, se supără toți când pierd. Ăsta-i fotbalul, mergem înainte! Nu știu, poate trebuia să tragem de timp, să mai facem un fault, nu știu ce să mai zic.

Nu vreau să acuz pe nimeni, e vina tuturor, de la staff și până la jucători. Mi-e greu să dau în vreun jucător anume. Am pierdut, din păcate, 3 puncte importante. Dawa a făcut meciuri bune altădată.

Florinel Coman? Să dea Dumnezeu să fie sănătos! Eu zic că va intra și titular, e deja acel Coman de când a sosit la Steaua.

Întăriri? Să fiu eu mai tare! Suntem câte doi pe post.

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

Concluziile lui Gică Hagi

Cred eu că FCSB ne-a dominat, mai ales în prima repriză a jucat mai bine decât noi, a ieșit la joc, a pasat. Ne-am făcut mai greu jocul nostru, mă bucur însă că am crezut până la final. Se poate orice în fotbal, important e să crezi. Am văzut sâmbătă Alkmaar - Utrecht 5-5 și, probabil, ne-am inspirat din acel meci.

Baravykas nu e încă la 100%, am încercat să-l bag, să văd cum reacționează. Apoi, am mers pe mâna lui Kiki, dar știam că Borza e în formă și că poate juca bine. Mereu când a intrat a făcut-o foarte bine. Nu sunt supărat pe nimeni.

Mercato? Suntem atenți la tot ce se mișcă, încercăm și vedem. Trebuie să ajungem să avem mentalitate de campioni, ne lipsește momentan. E nevoie de timp.

- Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și:

Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”

Reacție lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Farul: „Nu avem cum să facem exercițiul ăsta de imaginație cu un antrenor care e acum la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
forumeer
forumeer  •  30 Ianuarie 2023, 12:58

„Alo? Nea Gigi, sunt eu, Ciolacu! / Propun o lege prin care să iei și campionatu'!”

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  30 Ianuarie 2023, 12:22

Dacă Alibec juca la fel că aseară dar era la Becali era acum considerat nu cel mai bun jucător ci cel mai slab și era țintă presarilor !!! De fapt cum a fost ,nu ? Presarii îl criticau pe Alibec pentru cearta cu arbitrii,simulări și intrări dure...Fix ce a făcut și aseară...A ,desigur ,Alibec nu a simulat când a căzut singur in fund și nici nu am avut ziariști străini că sa vada de cotul dat lui Dam în tușă intrare de amatori...

parpalache
parpalache  •  30 Ianuarie 2023, 12:01

Le-a mai trântit mucii in fasole-stricându-le ***-și când se intorsese la Astra de la echipa„binefacatorului fotbalului românesc”!Dupa ce fusese dat afara ca urmare a intirigilor lui MM!Caruia Alibec ii zisese exasperat- sa mai taca din gura,când le tot dadea el indicații tactice pe teren-peste antrenor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close