FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

VIDEO + FOTO FCSB - Farul 2-3. PAC-PAC, Hagi i-a ciuruit în prelungiri! Stupoare roș-albastră pe Arena Națională

Farul a învins-o incredibil pe FCSB, scor 3-2, în derby-ul etapei #23 din Superliga. Trupa lui Hagi a marcat de două ori în prelungiri, roș-albaștrii erau în avantaj în minutul 90! +23   FOTO
Farul a învins-o incredibil pe FCSB, scor 3-2, în derby-ul etapei #23 din Superliga. Trupa lui Hagi a marcat de două ori în prelungiri, roș-albaștrii erau în avantaj în minutul 90!

Articol de , , - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 21:05 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 21:17

Farul a învins-o incredibil pe FCSB, scor 3-2, în derby-ul etapei #23 din Superliga. Trupa lui Hagi a marcat de două ori în prelungiri, când roș-albaștrii erau în avantaj și jucau cu un om mai puțin, după eliminarea lui Dawa!

AICI, rezultatele și programul etapei #23 din Superliga

Prima repriză de pe Arena Națională a avut ritm, ocazii, dar 0 goluri. Toate cele 5 reușite au venit în repriza secundă, primele 3 în decurs de 12 minute, ultimele două în prelungiri!

Vocile Gazetei » FCSB - Farul 2-3, comentat live pe GSP.ro de Eduard Apostol, Cătălin Țepelin și Cristian Geambașu
VOCILE GAZETEI
Vocile Gazetei » FCSB - Farul 2-3, comentat live pe GSP.ro de Eduard Apostol, Cătălin Țepelin și Cristian Geambașu

FCSB - Farul 2-3. Hagi i-a ciuruit în prelungiri!

Introdus la pauză, Florinel Coman și-a ridiculizat adversarii în flancul stâng și i-a pasat lui Cordea, decisiv din poziție centrală ('47). 

Apoi, Denis Alibec l-a executat pe Ștefan Târnovanu dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri, un „stâng” năprasnic la colțul scurt ('56). 

Egalitatea de pe tabelă n-a durat mult. Mihai Popescu l-a faultat pe Cordea în careu, Compagno i-a readus în avantaj pe roș-albaștri de la 11 metri ('59). A punctat și Tavi Popescu, dar reușita „decarului” a fost anulată după intervenția VAR, pentru un ofsaid în prealabil la Omrani

+19 FOTO

Vicecampioana a încheiat partida în inferioritate numerică, Dawa l-a faultat din postura de ultim apărător pe Alibec și a văzut direct cartonașul roșu ('90). Moment-cheie.

În „10”, FCSB a cedat uluitor în prelungiri: la o fază fixă, Omrani a deviat în propria poartă lovitura de cap trimisă de Larie ('90+5), iar Borza, din colțul careului, le-a adus toate punctele oaspeților câteva zeci de secunde mai târziu ('90+6)!

Clasamentul actualizat din Superliga

FINAL. FCSB - Farul 2-3

FCSB - Farul, echipe de start: 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu 
Antrenor: Mihai Pintilii 

Farul: Aioani - Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki - T. Băluță, Nedelcu, Artean - Alibec, L. Munteanu, Grameni 
Rezerve: Buzbuchi - Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Arena Naționala (București)
Arbitru: Horațiu Feșnic; A1: Valentin Avram; A2: Alexandru Cerei; VAR: Ovidiu Hațegan; AVAR: Vladimir Urzică

Leo Strizu a dat indicații

FCSB - Farul 2-3. PAC-PAC, Hagi i-a ciuruit în prelungiri! Stupoare roș-albastră pe Arena Națională

Reporterii GSP prezenți pe stadion remarcă faptul că Leo Strizu, „principalul” din acte al roș-albaștrilor, e cel care se ridică de pe bancă pentru a oferi indicații. 

Mihai Pintilii, cel care îndeplinește în realitate rolul de tehnician la FCSB, n-are nici măcar licența A și astfel nu are dreptul de a da indicații.

UPDATE, ora 19:00. Fan FCSB în cârje, ajutat de prieteni să ajungă la meci

UPDATE, ora 18:20. Suporterii roș-albaștri, încrezători înainte de FCSB - Farul: „100% o să câștigăm!”

UPDATE, 17:50. Autocarele celor două echipe au ajuns la Arena Națională

Mai multe știri din Superligă: 

Eugen Neagoe, după primul succes la Craiova: „Chiar i-am spus patronului că e dificil”

„Și Haaland a avut 10 meciuri fără gol”. Golgheterul Sibiului se inspiră de la „vikingul” lui City

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (282)
muzica
muzica  •  31 Ianuarie 2023, 13:00

Daca Becali a facut schimbarile lui Compagno si Cordea...atunci EL ARE TOATA VINA.INCREDIBLUI REZULTAT ! RISCUL,DE A PIERDE SI L-A ASUMAT !!!Daca nu recuperam la CFR, cele 3 P. pierdute...DISTANTA ENORMA PTR. PLAYOFF,INSEAMNA AL 8-LEA AN PIERDUT (fara titlu )!UNDE NU-I CAP...VAI DE BANII TAI !!! O echipa de juniori,iti SUFLA VICTORIA IN ULTIMILE 2 MIN !!!!NU E VORBA DE NESANSA ,CI DE IMENSA PROSTIE ,CU SCOATEREA LUI EDJOUMA.COMPAGNO,CORDEA !!!! Becali isi bate joc de MUNCA ENORMA DEPUSA DE CEI 3 JUCATORI CARE AU DUS JA ACEL 2-1 pana in min 93 !!! Becali,crede ca jocul de fotbal este casino !!!!

adriann_
adriann_  •  30 Ianuarie 2023, 21:25
Postat de freddy pe 29 Ianuarie 2023, 22:49

Primul prost! Imediat a sarit la cap. Ai uitat "așa ceva" și ai uitat și de penalty-ul de ieri. Ăla nedat. Despre care nu am făcut caz. Ai 6 comentarii scrise în 2 minute. AI CELE MAI MULTE COMENTARII DIN 2023 ( ca să subliniez, cum faci tu) Tu, apoi catalin si Firicel. Care vad blaturi si apoi nu mai vad blaturi. Mai încet cu acordeonul pe scări. Vezi ți de porumbeii tăi.

Iar isi bat ma astia joc de tine cu template-uri proaste? :)) Pai ma fraiere, daca tu cu mana ta scrii ca am 6 comentarii in 2 minute (si nici unul de 2 cuvinte etc) asta inseamna fix ca imi merg si mintea si degetele. Diferenta (una din multele dintre noi doi) e ca eu postez aici cand si cum am chef, strict ca sa ma distrez, pe un singur cont, IN TIMP CE TU ESTI AICI ZI LUMINA PE NSPE CONTURI, CA ULTIMUL POSTAC :)) Si te mai dai si de gol de fiecare data, sa rada lumea de tine :)) Asa ceva... :))

alexh
alexh  •  30 Ianuarie 2023, 18:01
Postat de Catalynn._. pe 30 Ianuarie 2023, 15:50

Văd ca ești obosit, clar ca n-ai dormit, așa ca mai bag o fisă: va lăudați ca umpleti stadionul Steaua, adică 30 de mii de spectatori. De ce nu sunt atunci 25-30 de mii la fiecare meci pe Arena Naționala!? Dacă nu sunt pe Arena Naționala, de ce crezi tu ca ar fi in Ghencea!? Văd ca insiști cu 11 mii. Aseară au fost maxim 7-8 mii, însă și 11 mii dacă au fost tot este extrem de puțin pt o echipa care se lauda cu milioane de suporteri, ținând cont și ca meciul a fost unul important pt Clasament și care promitea sa fie spectaculos și in teren. Și chiar a fost! Pai dacă tu la un meci ca asta de abia reușești sa strângi 10 mii de oameni, explica-mi tu bai provincialule, unde sunt restul!? Te pomeni ca așteaptă sa umple Templul, așa-i!? :-)))

Răspunde la o întrebare: 11.000 este mai mic decât 100-500? Nici Real nu are stadionul plin meci de meci. Eu nu insist că numărul spectatorilor a fost 11.000. Am preluat o informație. Tu de unde știi că au fost 7-8.000? I-ai numărat? Voi nu aveți 11.000 spectatori tot anul. Cum e fără drept de promovare? Sa știi că am dormit foarte bine.

Vezi toate comentariile (282)
Comentează