FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

VIDEO EXCLUSIV De ce e FCSB favorită la titlu în viziunea lui Laszlo Balint: „Asta contează mult”

Laszlo Balint (41 de ani) crede că UTA poate produce surpriza în deplasarea cu FCSB.
Laszlo Balint (41 de ani) crede că UTA poate produce surpriza în deplasarea cu FCSB.

Articol de , - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 19:41 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 20:19

Laszlo Balint (41 de ani) crede că UTA poate produce surpriza în deplasarea cu FCSB. 

FCSB are 5 victorii din 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, în timp ce UTA e neînvinsă în cele 6 deplasări. Balint crede că una dintre serii va fi întreruptă astăzi. 

VIDEO. FCSB - UTA, prefațat de Laszlo Balint

„E adevărat, a trecut un an de când n-am cunoscut gustul înfrângerii în deplasare, dar avem un adversar în formă, cu o forță ofensivă deosebită. Pentru asta ne-am luptat, să ne câștigăm statutul de echipă respectată la nivel de primă ligă. Probabil ne-au analizat, știu punctele forte și vulnerabilitățile. Sunt convins că au presiunea punctelor, vor să rămână liderii clasamentului. Nu știu dacă punctul forte constă în două individualități (n.r. Man și Tănase). E important să fim disciplinați, să nu le dăm spații”, a declarat Laszlo Balint pentru GSP.ro.

UTA visează la play-off

„E mult până departe. Vrem să luăm fiecare meci cum vine, să parcurgem pașii necesari pentru a rămâne în prima ligă. Primul sezon foarte dificil din toate punctele de vedere. De aceea luăm provocările pe măsură ce vin ele. De ce nu, ne dorim o calificare în play-off, dar e greu”, a comentat Balint. 

FCSB, favorită la titlu? 

„Rezultatele spun că da. Stabilitatea contează mult pentru o echipă. Când schimbă antrenorul, ai probleme. La FCSB există continuitate, sunt pe un drum bun și de aici și această constanță în joc și rezultate”, a încheiat antrenorul celor de la UTA. 

Pe cei de la CFR i-am citit pentru că aveau un joc previzibil, dar foarte puternic. Sunt anumite tipare la care excelează, am reușit să blocăm aceste detalii.
- Laszlo Balint

Citește și alte știri despre FCSB - UTA: 

FCSB - UTA. VIDEO Impresarul Bogdan Apostu, despre primul transfer făcut de Becali în iarnă: „Ar fi un pas înainte”

După Radunovic, FCSB mai vrea doi jucători din Liga 1! Pentru unul se bate cu Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  06 Decembrie 2020, 08:51

Așteptăm ca Uta să-i ia a mâna pe juveți, numai așa poate emite pretenți la play- off !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close