FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Radunovic, FCSB mai vrea doi jucători din Liga 1! Pentru unul se bate cu Craiova

FCSB se orientează din nou spre Academica Clinceni și-i curtează pe bulgari: Georgi Pashov (30 de ani) - fundaș dreapta și Tsvetelin Chunchukov (25) - atacant. Ambii sunt sub contract, nu pot fi luați gratis.
FCSB se orientează din nou spre Academica Clinceni și-i curtează pe bulgari: Georgi Pashov (30 de ani) - fundaș dreapta și Tsvetelin Chunchukov (25) - atacant. Ambii sunt sub contract, nu pot fi luați gratis.

Articol de , , - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 07:55 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 09:16

FCSB se orientează din nou spre Academica Clinceni și-i curtează pe bulgari: Georgi Pashov (30 de ani) - fundaș dreapta și Tsvetelin Chunchukov (25) - atacant. Ambii sunt sub contract cu Clinceni, nu pot fi luați gratis.

Becali pregătește partea a doua a sezonului, încântat de forma în care se află FCSB acum. E ca și achiziționat Risto Radunovic, fundașul stânga de la Astra, pentru care FCSB va plăti 400.000 de euro. Țintele următoare sunt de la Clinceni: Pashov și Chunchukov.

FCSB vrea doi fotbaliști de la Clinceni

Pashov a vorbit deja în presa din Bulgaria despre interesul roș-albaștrilor și a spus că se simte încântat. El e fundaș dreapta, are 30 de ani, și a ajuns la Clinceni de la Jetisu, o formație din Kazahstan. Jucase anterior la Ararat Armenia și în Bulgaria, la Etăr.

Chunchukov are un CV și mai interesant. El are 25 de ani și s-a aflat doi ani sub contract cu Ludogoreț, la care a bifat opt partide, fără să marcheze. Are și două meciuri în naționala Bulgariei, plus șapte partide și un gol la tineret. La FCSB ar fi o soluție de rezervă pentru vedetele lui Becali: Man, Coman, Moruțan, Tănase.

De Chunchukov se interesează și Craiova, așa că bulgarul e greu de luat de la Clinceni. Și el, și Pashov au semnat contracte valabile doi ani și nu vor fi cedați ieftin. Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, i-a transmis conducerii că nu este de acord să reconstruiască lotul la fel cum a făcut în vara aceasta.

Bulgarii chiar au contat în sezonul acesta. Pașov, ca fundaș dreapta, a bifat unsprezece meciuri și un gol. Ciunciukov are șapte partide și un gol. Echipa se descurcă surprinzător de bine, e a patra în clasament, pe un loc de play-off.

După Radunovic, FCSB mai vrea doi jucători din Liga 1! Pentru unul se bate cu Craiova

3 partidea jucat Pashov în naționala Bulgariei: 1-3 cu Irlanda, 0-0 cu Muntenegru, 0-6 cu Anglia

După Radunovic, FCSB mai vrea doi jucători din Liga 1! Pentru unul se bate cu Craiova

57 de meciuriși 14 goluri a adunat Chunchukov la Slavia Sofia înainte să semneze cu FC Clinceni. Înalt de 1,81m, atacantul bulgar a crescut la Botev Plovdiv și a ajuns la Clinceni în 2020

FCSB se mișcă în mercato

FCSB l-a achiziționat pe Risto Radunovic de la Astra, prețul e de 400.000 de euro, mai trebuie doar ca apărătorul muntenegrean să semneze contractul cu roș-albaștrii. El va fi un concurent pentru Panțîru ca fundaș stânga. La Astra e căpitan, e unul dintre oamenii cei mai importanți din echipă. Are 28 de ani și a ajuns la Astra de la Buducnost Podgorica, de unde a venit gratis.

Bulgarii au prins la FCSB

Chunchukov nu ar fi primii jucători bulgari de la FCSB. Clubul l-a mai avut pe Iliev, un fundaș central excelent adus de la Craiova. Gargorov, tot la Craiova, a fost un mijlocaș ofensiv foarte bun. Becali s-a și păcălit, l-a luat pe Bibișkov, un atacant care nu a confirmat așteptările. Astra l-a mai avut pe portarul lui Ludogoreț, Plamen Iliev, un goalkeeper foarte bun în România, titular incontestabil

Ilie Poenaru a inventat Clinceni

Poenaru a promovat cu Clinceni în prima divizie, a salvat echipa în sezonul trecut, iar acum speră să păstreze cei mai mulți dintre jucători, ca să nu fie nevoit să pornească din nou de la zero, așa cum a procedat în vara aceasta. Stagiunea trecută a fost una în care ilfovenii s-au bazat pe jucători împrumutați de la FCSB i l-au mai și vândut pe Șut lui Becali, așa că vara a fost pentru reconstruirea lotului. 

Antrenorul nu mai este de acord să o ia de la capăt, să aducă alți fotbaliiști. Clubul ar trece peste opinia antrenorului doar la niște oferte foarte bune, care să-l determine și pe Poenaru să accepte plecările.

Match Preview FCSB - UTA Arad

Citește mai multe știri despre FCSB

Toni Petrea, informații de ultima oră despre Man, Tănase și Olaru » Ce spune despre starea celor trei, înainte de FCSB - UTA

Risto Radunovic, viitorul jucător al celor de la FCSB, promite: „Am ambiția asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
steauaeuna
steauaeuna  •  06 Decembrie 2020, 11:05
Postat de johnwick pe 05 Decembrie 2020, 14:10

dezafiliat pe ce bază?

Kitsch esti tu, gazatule la creier. STEAUA va ramane pe vecie in prima liga si nu oricum...DOAR PE PRIMUL LOC adica, adica fraiere fruastrat, adica CAMPIOANA ROMANIEI...an de an...

kensan.gmm
kensan.gmm  •  05 Decembrie 2020, 18:02

Cica nu pot fii luati gratis:)) ba pot fii , Clinceni e satelitul FCSB de multi ani, voi sunteti singurii care mai faceti pe prostii.

johnwick
johnwick  •  05 Decembrie 2020, 14:14
Postat de unitedsteaua50 pe 05 Decembrie 2020, 10:48

gigi degeaba aduce jucatori! Tot radu petrescu e mai eficient.

ba eu zic că Barbu e mai eficient

Vezi toate comentariile (11)
Comentează