FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea, informații de ultima oră despre Man, Tănase și Olaru » Ce spune despre starea celor trei, înainte de FCSB - UTA

FCSB va juca cu UTA sâmbătă
FCSB va juca cu UTA sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 15:22 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 16:02

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale cu UTA. 

Antrenorul liderului Ligii 1 a dezvăluit care este starea lui Darius Olaru, dar și Florin Tănase și Dennis Man, golgheterii campionatului, care s-au accidentat în ultimul meci al roș-albaștrilor, de la Mediaș: 3-2 cu Gaz Metan. 

„Ei au urmat programul de recuperare, au revenit lângă echipă, la antrenamente acum două zile. Mai avem și astăzi un antrenament, vom vedea mâine la ora jocului pe cine vom putea miza din primul minut. Sper că pe toți, să vedem”, a declarat Petrea.

Toni Petrea, antrenor FCSB, despre...

  • faptul că meciul de cupă cu Gloria Buzău nu s-a mai jucat: „Consider că nu este un avantaj pentru noi faptul că nu am jucat în Cupă, am aflat cu 2 zile înainte că nu se mai dispută, a trebuit să refacem programul. Noi ne-am pregătit așa cum am putut de bine și sper ca mâine, la ora jocului, să fim cât mai bine”.
  • UTA, neînvinsă în deplasare în 2020: „Acest lucru spune multe despre o echipă nou-promovată. Arată faptul că sunt o echipă bine-organizată, destul de omogenă, care pune probleme și pe contraatac. Trebuie să fim atenți la lucrurile astea, cred eu că avem toate argumentele ca mâine seară să facem un meci bun și să câștigăm”.
  • plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „În momentul în care se schimbă antrenorul la o echipă pot exista mai multe situații. S-ar putea crea o altă stare de spirit. Nu știu, depinde de cine va veni acolo, dar am convingerea că ei oricum formează un grup omogen, o echipă experimentată. Plecarea lui Dan Petrescu probabil că va avea ceva urmări, dar la experiența lor cred că lucrurile astea se pot rezolva”.
  • Stadionul Steaua: „L-am văzut doar la televizor, arată foarte frumos. Este o arenă demnă de istoria unui asemenea club, ar fi un sentiment plăcut să mă aflu pe bancă pe noua arenă”.
  • Dinamo: „Mă surprinde plecare antrenorului într-un moment în care părea că și-au revenit. Nu știu să zic ce probleme au acolo și ce s-a întâmplat, chiar nu mă interesează”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - UTA. Campioana 2020 în deplasare vine pe Arena Națională! Misiune dificilă pentru echipa lui Toni Petrea

FCSB, pe urmele unui fundaș din Liga 1! Gigi Becali, dat de gol: „Știu de interesul Stelei”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
yashimoto
yashimoto  •  04 Decembrie 2020, 17:53
Postat de cunoscatorul pe 04 Decembrie 2020, 16:42

Sa-si vada de clona lui si sa lase Steaua in pace. Pe stadionul ala nu calca, sa-i fie clar.

pai el este antrenorul echipei Steaua din liga 1. doar un pro88stlau ca tine ar face ce faci tu. adica tu stii ca asta este Steaua in liga 1(ca altcumva nu comentai la acest articol,ca nu aveai de ce nici sa intri), dar crezand ca ne-ai face in ciuda comentezi asemenea mizerii care nu au nicio logica. nu-i stres,se desfiinteaza vitanul barzesti si dupa dispari si tu. ce liniste este cand pierde vitanul barzesti,iti dai seama ce o sa fie daca dispareti de totului.

roja.azul
roja.azul  •  04 Decembrie 2020, 17:40
Postat de gazzaev.lewis pe 04 Decembrie 2020, 16:33

Si cine nu are litigii cu Steaua. E o conditie de la care nu ne abatem.

Proprietari pe bani publici, nu? Mai sa fie!!!:)

ssilvio_
ssilvio_  •  04 Decembrie 2020, 17:01
Postat de cunoscatorul pe 04 Decembrie 2020, 16:44

Pentru un prostalau asa o fi.

Agramatule, pe tine te bate limba romana dar tu vorbesti de cazul Steaua :))))). Mai bine iti vezi de dinamo-ul tau, ca imediat il deconecteaza astia de la aparate :)))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează