FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, pe urmele unui fundaș din Liga 1! Gigi Becali, dat de gol: „Știu de interesul Stelei”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 10:40 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 10:51

Georgi Pashov (30 de ani), fundașul dreapta al Academicii Clinceni, a vorbit în presa din Bulgaria despre interesul celor de la FCSB de a-l transfera.

Bulgarul a ajuns în România în această vară și a adunat deja 11 meciuri pentru Academica, fiind titular incontestabil în partea dreaptă a defensivei. A marcat deja un gol și a oferit o pasă decisivă, iar evoluțiile sale l-au propulsat pe radarul liderului Ligii 1, FCSB.

Pashov, flatat de interesul lui FCSB

„Știu de interesul Stelei. Mă bucur că sunt o țintă de transfer a unei echipe mari, dar rămân concentrat pe evoluțiile mele la Academica Clinceni. Mă simt în formă, m-am regăsit în această echipă”, a declarat bulgarul pentru Kotasport, citat de Topsport.

250.000 euroeste cota de piață a lui Pashov, potrivit Transfermarkt.com

Pashov sau Haruț pentru FCSB?

Pashov a mai evoluat în cariera sa pentru FC Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv și FK Etar, toate din Bulgaria, iar ulterior pentru Aramat-Armenia și Zhetysu. Bulgarul ar reprezenta o alternativă mai ieftină a lui Denis Haruț, apărătorul dreapta de la FC Botoșani, care se află la rândul său pe lista lui Gigi Becali. 

FCSB a demarat discuțiile pentru Haruț, însă Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au ajuns la un consens, așa cum Valeriu Iftime declara deunăzi: „E adevărat că am discutat cu Gigi Becali despre Denis Haruț! Nu vă pot spune ce sumă ne-a oferit, doar că nu am fost de acord cu propunerea dumnealui. Discuțiile nu sunt sistate, dar nu cred că băiatul va pleca în această iarnă”. 

În acest moment, FCSB are doi jucători care pot evolua pe postul de fundaș dreapta: Vali Crețu, titularul incontestabil, și Gabi Enache, care cel mai probabil va părăsi echipa în iarnă sau cel târziu în vară. 

Tot pentru a întări zona defensivă, FCSB îl are pe listă pe Risto Radunovic, fundașul stânga al Astrei. Acesta urmează să ajungă la FCSB în iarnă, așa cum GSP.ro v-a anunțat. 

FCSB, pe urmele unui fundaș din Liga 1! Gigi Becali, dat de gol: „Știu de interesul Stelei”
Georgi Pashov, Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - UTA. Campioana 2020 în deplasare vine pe Arena Națională! Misiune dificilă pentru echipa lui Toni Petrea

FCSB și-a găsit magician: Moruțan, la un nivel la care au fost doar fotbaliștii deceniului în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Decembrie 2020, 17:06

Stati ca imediat apare si sare cofetaru de rotaru!!! Si becali iar ramane cu buza umflata... cel putin in stiri... ca in realitate...

babahuba
babahuba  •  04 Decembrie 2020, 13:31
Postat de cunoscatorul pe 04 Decembrie 2020, 13:23

In capul tau prost toate astea.

Stii sa citesti? Trage cu ochiul aici, ca sa nu mori prost uefa.com/uefachampionsleague/match/63987--fcsb-vs-barcelona/

939271716140965
Manu Ion  •  04 Decembrie 2020, 13:27

Sunteti penibili ! De cand nu va mai raspunde Becali la telefon redati un articol de zeci de ori sub alta titulatura si bineinteles nu lipseste poza marca Becali !!! Nu mai aveti ce scrie ??? PENIBILILOR !!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close