FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Nicolae Dică e îngrijorat: „Parcă numai nouă ni se întâmplă”

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP +24   FOTO
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 00:08 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 00:33

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a analizat victoria reușită în fața lui FC Argeș, scor 3-2, cea care consemnează abia al doilea succes al vicecampioanei în actuala stagiune din Superligă. 

FCSB a scos de două ori mingea din plasă cu FC Argeș, ajungând la un total de 17 goluri încasate în 10 partide. Nicolae Dică a recunoscut la interviurile de la finalul partidei că e frustrat din cauza slăbiciunilor arătate de echipa sa în defensivă. 

„Am obținut o victorie foarte importantă pentru noi, treceam prin momente dificile în campionat, Știam că întâlnim o echipă foarte bună, ne așteptam la un meci greu. E important că am reușit să câștigăm, e important că am avut reacție. 

E un lucru pozitiv, iar jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Pot mult mai mult decât au arătat în această seară. Jucătorii trebuie să aibă răbdare, sigur vom ajunge unde ne dorim. Nu sunt mulțumit, am primit două goluri, dar nouă ni se tot întâmplă ca adversarul să aibă niște execuții... Golul lui Garita a fost extraordinar. 

Mă îngrijorează numărul de goluri primite, da. Suntem o echipă care merge peste adversar, e important să câștigăm duelurile unu contra unu. Vom munci la antrenamente și sperăm ca în următoarele meciuri să dăm cât mai puține oportunități adversarilor”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

VIDEO. Golul de 1-1 al lui Andrea Compagno:

Nicolae Dică, laude pentru Compagno + Cum a caractertizat jocul lui Omrani: „A fost implicat”

„Știam că Omrani nu va duce 90 de minute, dar a fost implicat în joc, a creat unele spații. Trebuie să avem răbdare cu el, vine după două luni și jumătate în care nu a jucat deloc. Eu am încredere în el. 

Compagno s-a integrat foarte bine, se antrenează foarte bine, mă bucur că s-a făcut acest transfer și sper să ne ajute în continuare”. 

Despre duelul cu Silkeborg din Conference League, Dică a dezvăluit că va menaja câțiva dintre titulari: „Vor fi jucători care au evoluat mai puțin. Mă gândesc să odihnesc 4-5 jucători”.

Când l-am folosit pe Pantea fundaș stânga, i-am spus că e important să-și facă mingea pe piciorul drept când centrează și să centreze spre poartă. E important să facă asta. Astăzi, a reușit o centrare foarte bună, cum și Cordea a apărut foarte bine pe bara a doua. 

Șerban, Haruț nu au jucat pentru o perioadă îndelungată, ei ne pot ajuta în continuare și în momentul în care apelez la ei, să demonstreze că au valoare de Steaua. 

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Andrea Compagno, declarații după partida cu FC Argeș

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Semne de viață » FCSB a trăit periculos cu FC Argeș, dar a avut puterea să revină pentru abia a doua victorie în SuperLiga

Piteștenii au ieșit la atac, după eșecul cu FCSB: „Arbitraj șmecheresc, avea dreptate Rădoi!” + Verdictul specialistului la faza incriminată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează