FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

FCSB, între suspendări și ordinele lui Becali » Ce echipă de start pregătește Mihai Pintilii pentru meciul cu FC Argeș

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 10:40 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 12:44

Înainte de meciul cu FC Argeș (duminică, 20:00), Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, are bătăi de cap în alcătuirea formației de start.

Tehnicianul roș-albaștrilor nu se va putea baza pe David Miculescu și pe Andrei Cordea, care vor absenta din cauza cumului de cartonașe galbene, dar trebuie să țină cont și de preferințele patronului Gigi Becali.

Așa cum a scris Gazeta Sporturilor marți, Gigi Becali îl impune pe Joyskim Dawa în primul „11”, în locul lui Iulian Cristea și vrea ca Florinel Coman și Octavian Popescu să joace în același timp, deși sunt rivali pe postul de extremă stânga.

Mihai Rotaru n-a glumit: l-a reclamat pe Mihai Stoica la FRF! Ce răspuns a dat forul condus de Răzvan Burleanu
FCSB
Mihai Rotaru n-a glumit: l-a reclamat pe Mihai Stoica la FRF! Ce răspuns a dat forul condus de Răzvan Burleanu

Cum poate arăta FCSB în meciul cu FC Argeș

Astfel, Pintilii ar urma să-l folosească pe Florinel Coman ca atacant central, în locul lui Andrea Compagno, care acuză probleme medicale, iar Deian Sorescu, folosit ca fundaș dreapta până acum, ar urma să fie extremă dreapta.

Echipa probabilă FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Tamm, Dawa, Radunovici - Edjouma, Șut, Olaru - Sorescu, Fl. Coman, Oct. Popescu

Compagno află joi dacă poate juca

FCSB nu l-a avut la dispoziție pe atacantul italian la meciul cu CSU Craiova. El a simțit dureri la genunchi la unul dintre antrenamentele de săptămâna trecută și chiar dacă RMN-ul pe care l-a făcut n-a arătat vreo leziune, durerile au continuat și l-au împiedicat să se pregătească normal. Prezența lui pe teren e sub semnul întrebării și la meciul de la Pitești. 

„Joi va face un alt test și dacă se va putea antrena normal, atunci va evolua. Dacă nu, nu, ceea ce ne-ar crea probleme mari fiindcă și așa vom avea două absențe importante", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. Cordea și Miculescu vor fi suspendați, după ce au încasat fiecare al 4-lea cartonaș galben împotriva Craiovei.

Și Cristea... Dă, bă, cu capul! El sare la cap cu capul în jos. De aceea nu joacă. Și acum nu o să mai joace el. Dacă sare cu capul în jos. Sari, bă, cu capul sus.

Tavi Popescu și Florinel Coman trebuie să joace amândoi. Trebuie să le găsim loc. Pe Coman nu-l poți scoate! E poate chiar mai valoros decât era înainte. Deja și-a regăsit forma. Ce, sunt idiot să-l dau? Gata, nu-l mai scoate nimeni! Lui Tavi Popescu trebuie să-i găsim locul. Dar echipa începe cu Florinel Coman.

Ce să caute Sorescu mai în față? A, el a zis că joacă mai bine când joacă mai avansat? Bine, o să-i dăm postul de la Dinamo un meci și vom vedea. Mă consult cu Pintilii. Vedem ce zice și el. Eu mă consult cu el, să vedem ce vrea echipa. El știe mai bine. Fac ca el. 

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Totul despre FC Argeș - FCSB 

Citește și:

Uluitor! » 3 carduri puse unul peste celălalt au schimbat soarta derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Mesaj public al lui Gigi Becali pentru MM Stoica, după ce managerul a anunțat că ia în calcul plecarea de la FCSB: „Nu e frumos ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează