FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // Marius Croitoru, după lecția de fotbal predată FCSB-ului: „Scorul nu reflectă realitatea din teren” + detalii despre transferul lui Soiledis

Marius Croitoru // foto: Raed Krishan
Marius Croitoru // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 22:12

FCSB - BOTOȘANI 0-2 // Marius Croitoru, 38 de ani, antrenorul moldovenilor, a vorbit despre victoria categorică reușită de echipa sa în deplasarea de la Pitești cu FCSB, scor 2-0 (Andronic '18, Ongenda '41). 

„Meciul a fost la discreția noastră, am avut multe ocazii. Scorul nu reflectă realitatea din teren. Am explicat clar ce vreau de la jucători. Vreau să aibă încredere, să pună în practică ce facem la antrenamente.

Știu ce pot jucătorii, sunt copiii mei, băieții mei. Le-am cerut să nu respecte pe nimeni, asta e viața.  Le-am cerut jucătorilor să joace fotbalul cu plăcere, de-asta sunt fotbaliști”, a spus Croitoru, la TV Telekom Sport. 

Soiledis, șanse mari să ajungă la FCSB

Plin de sinceritate, Croitoru a lăsat de înțeles că fundașul stânga Aristedis Soiledis, 28 de ani,  curtat intens de Gigi Becali, are șanse mari să ajungă la FCSB.

„Da, există posibilitatea ca Soiledis să ajungă la FCSB. E normal să-și dorească să ajungă acolo. El a jucat la echipe mari din Grecia, e normal să vrea să joace la cel mai mare club din România. Eu nu mă opun, am spus-o de la început. E la o vârstă la care trebuie să câștige mai mult decât o face la Botoșani”, a mărturisit Croitoru. 

Vezi aici cronica meciului FCSB - FC Botoșani 0-2

Vezi și:

Repriza lui Hervin » Ongenda i-a UMILIT pe Filip și Cristea, apoi l-a executat pe Andrei Vlad

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  30 Iulie 2019, 12:47

Cu aceasta ocazie s-a "nascut" un demn urmas al lui claudiu raducanu: ANDRONIC!

mircea_cjn
mircea_cjn  •  30 Iulie 2019, 08:12

O binemeritată lectie moldavă aplicată albanezului.

819602521427859
Stancu Florin  •  30 Iulie 2019, 07:09

Scorul corect era 2-9, daca judecăm după imensele ocazii ratate de moloveni.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează