FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-1

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, cea mai mare notă a partidei. 6 jucători de la FCSB au luat 5 + cine a luat 1

FCSB - FC Botoșani 2-1. Sursă foto: Facebook FCSB
FCSB - FC Botoșani 2-1. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 06:59 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 08:55

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, și a revenit rapid pe primul loc în play-off. Roș-albaștrii au restabilit diferența de un punct față de rivala CFR Cluj, iar etapa viitoare vor juca pe terenul Academicii Clinceni. 

După o primă repriză pe care Toni Petrea va trebui s-o șteargă rapid din memoria colectivă a echipei, jucătorii FCSB-ului s-au redresat după pauză și au întors în doar patru minute scorul nefavorabil de la pauză. Cel care a dat tonul come-back-ului a fost și cel mai bun om al partidei de la Giurgiu. Numele său e Octavian Popescu. 

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, MVP-ul meciului

Vedeta care se afla în căutarea formei pierdute le-a dat o palmă zdravănă contestatarilor săi. A egalat printr-un șut de excepție de la 20 de metri - unul pe care, în mod sigur, nu-l va uita prea curând - și a primit nota 8 din partea reporterilor Gazetei. 

Trimis pe teren în minutul 63, în locul „rătăcitului” Olimpiu Moruțan, Ionuț Panțâru, un jucător până recent ignorat de Gigi Becali, a adus golul victoriei, profitând de eroarea copilărească a goalkeeper-ului botoșănean. Panțâru a fost recompensat cu 7 de Gazeta Sporturilor. 

Au fost și dezamăgiri în echipa FCSB-ului: Haruț, Oaidă, Șut, Moruțan, Istrate și Perianu au fost cu o viteză în minus, toți primind nota 5. 

FCSB - FC Botoșani 2-1. Nota 1 pentru Eduard Pap

Din tabăra lui Marius Crotirou, Așkovski a fost cel mai bun, primind nota 8. La polul opus s-a situat, în mod evident, portarul Eduard Pap. Și-a „îngropat” definitiv echipa în minutul 70, când i-a pus mingea pe tavă lui Panțâru. A primit nota 1 și, mai mult ca sigur, a pierdut și locul de titular la FC Botoșani, o echipă care a avut mult de suferit din cauza portarilor în actualul sezon.

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, cea mai mare notă a partidei. 6 jucători de la FCSB au luat 5 + cine a luat 1

VIDEO Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre golul lui Popescu: „Am țipat de am speriat soția!”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - FC Botoșani:

Octavian Popescu, sincer după supergolul cu Botoșani: „M-au tocat toată săptămâna! Am văzut la Neymar și am dat și eu”

Basarab Panduru, analiză savuroasă a gafei din FCSB - Botoșani: „Barcelona aia veche a nenorocit multă lume!” » Critică un jucător: „Era bun, dar a îmbătrânit”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
paolo10
paolo10  •  19 Aprilie 2021, 11:23
Postat de Ungureanu Ioan pe 19 Aprilie 2021, 09:29

Becali are dreptate!!! CFR este ajutata de arbitri. Clujul depaseste Bucurestiul!! Asta e!!

OAE

cseacseavlez
cseacseavlez  •  19 Aprilie 2021, 11:04
Postat de Radulescu Aurel pe 19 Aprilie 2021, 09:50

CFR,e ajutat de arbitri(Mladinovic la Craiova) si Fcsb de satelitii de casa(Botosani,Clinceni si chiar Craiova). Vai de fotbalul romanesc.

cel mai "ajutat" ceferist fiind Koljic la contactul cu Burca...nui asa??

di.canio
di.canio  •  19 Aprilie 2021, 10:31
Postat de dora pe 19 Aprilie 2021, 09:42

Straton a fost notat cu 6 dupa ce a luat gol la singurul sut pe poarta expediat de oaspeti ! Keyta si Ongenda, de la oaspeți, nu au jucat nimic si au luat tot 6 ! Ce meci ati vazut, stimati domni de la GSP ?

Așa e ordinul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează