FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

FCSB - FC BOTOȘANI 2-2 // Panduru a comentat reacția lui Becali despre Zlatinski: "«Băi, tată, discuția nu e complicată. Te trimit la Voluntari»"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 00:35

Gigi Becali și Nicolae Dică l-au criticat pe Hristo Zlatinski pentru evoluția din partida cu FC Botoșani, încheiată 2-2, iar bulgarul a fost luat în vizor și de Basarab Panduru. 

Analistul TV Telekom Sport a imitat un posibil discurs al lui Becali și e de părere că bulgarul va fi împrumutat la FC Voluntari în perioada următoare. 

"Zlatinski era bun acum doi ani. De un an nu mai face ce făcea pe teren. Așa că cel mai probabil o să i se spună: «Bă, tată, nu ești de FCSB! Discuția nu e complicată. Nu te trimit la Liceul Eliade, că ai o vârstă. Du-te, tată, la Voluntari»", a spus Basarab Panduru.

"Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski", a anunțat Gigi Becali, imediat după finalul meciului. 

"Am văzut că Zlatinski nu are un ritm de joc și de asta l-am schimbat.  Mă așteptam să fie mai agresiv, să fie mai activ în defensivă și ofensivă,  dar nu a făcut asta. Vine după o perioadă în care a jucat puțin și din acest motiv l-am schimbat. Nu am vorbit cu domnul Becali despre Zlatinski, vom vedea ce decizie voi lua.  Oricum, a fost decizia patronului să-l aducă" Nicolae Dică

Vezi și:  Victima preferată a lui Gigi » Patronul FCSB s-a luat din nou de el: "Bă, vezi că n-ai ascultat ce ți-am spus!". Alți doi titulari luați în colimator

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alexsandu6
alexsandu6  •  03 Septembrie 2018, 10:00

balauru48 de ce ia salariu Bratu ?

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  03 Septembrie 2018, 07:28

Așa nu o să aveți niciodată jucătorii.voi vreți în 45 de minute sa joace că Maradona.atat timp cat se baga Becali la echipa,nu o să aveți o echipa stabilă și cu performante

balauru48
balauru48  •  03 Septembrie 2018, 01:52

A fost decizia patronului sa-l aduca pe Zlatinski, decizia patronului sa joace si decizia patronului sa fie schimbat. Intrebare: de ce ia salariu Dica? Doar pentru ca sasaie pe la conferintele de presa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează