FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-1

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani - FCSB: „Dacă acolo s-a dat penalty, înseamnă că e și aici”

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 07:03 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 09:53

La finalul meciului dintre FC Botoșani și FCSB (0-1), Marius Bilașco, oficial la CFR Cluj, a comentat arbitrajul lui Florin Andrei.

Fostul jucător a analizat o fază petrecută în minutul 32, în careul roș-albaștrilor, și spune că FC Botoșani ar fi trebuit să primească un penalty după un duel între Andrea Compagno și Alin Șeroni.

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani - FCSB: „Dacă acolo s-a dat penalty, înseamnă că e și aici”

Acesta a comparat faza cu cea din meciul dintre FCSB și CFR Cluj, când echipa lui Charalambous a primit penalty după un duel Cvek - Compagno. Italianul a fost bruscat din spate de Cvek, care a încercat imprudent să ajungă la minge, iar arbitrul a dictat fault. 

Charalambous a găsit un alibi pentru jocul modest, dar a fost contrat imediat din studio: „Ai jucat cu ultima clasată”
BOTOȘANI - FCSB
Charalambous a găsit un alibi pentru jocul modest, dar a fost contrat imediat din studio: „Ai jucat cu ultima clasată”

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani – FCSB: „Trebuia penalty”

„E o fază în care se petrece ceva în careu și e un contact. FCSB, când a primit penalty cu noi, s-a spus «Domnule, contactul e evident». L-a atins puțin, a căzut foarte bine și a știu să scoată penalty. Acum, întreb ce e aici? Îi dă? Nu-i dă? Da, joacă mingea, dar... Dacă acolo (n.r. - la FCSB – CFR Cluj) a fost contact, atunci e contact și aici. Eu văd două faze care trebuie judecate la fel. 

Eu văd că aici există un contact. Că nici acolo nu a fost penalty... A fost inteligența atacantului, care cade. Aici e inteligența fundașului care cade. Există contact? Are acoperire? După meciul cu noi, toată lumea a zis «Există contact. E acoperit». Dacă există contact, înseamnă că e acoperit pe regulament și poate da fault. Dacă e în careu, e penalty. 

Eu nu vreau să se dea penalty ușor. Vreau să se dea când e clar. Dar dacă într-o parte s-a considerat că e clar, să se considere și la alt meci”, a spus Marius Bilașco la OrangeSport.

Bilașco a fost contrazis de Nicolae Dică: „Eu nu văd penalty. Compagno dă în minge, și Șeroni vine în el. S-a greșit la FCSB – CFR Cluj. Ideea e dacă Andrea Compagno îl lovește pe Șeroni cu mâna în față, în cădere”.

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani - FCSB: „Dacă acolo s-a dat penalty, înseamnă că e și aici”
Duelul Cvek - Compagno

VIDEO Darius Olaru, MVP-ul FCSB-ului în septembrie: „M-am obișnuit și cu criticile și le accept dacă sunt constructive"

Citește și: 

Ștefan Târnovanu se plânge de gazonul de la Botoșani: „E impracticabil! Nu înțeleg de ce nu a fost udat”

Ilie Dumitrescu a numit „omul meciului” în FC Botoșani - FCSB: „Inteligent, cu tehnică superioară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
rumunek
rumunek  •  10 Octombrie 2023, 01:02
Postat de alenb pe 08 Octombrie 2023, 14:25

Il loveste peste fatza, mingea este in joc? Nu conteaza daca Compagno a atins mingea, daca il loveste peste fata este penalty! FCSB a primit/ a reclamat nu stiu cate penaltyuri similare, ca oricum reclama cate 2-3 pe meci. Foarte bine face Cluju de comenteaza arbitrajele astora, in fond Stoica comenteaza arbitrajele rivalelor de ani de zile din postura de “analist tv”. Desigur, Cluju nu are vocea FCSBului si presa gigista trece sub tacere.

Dacă scrii de pe 3 conturi și-ți dai like și respect, ești vreun model? Dai lecții? Când minți fără sâ te doară stomacul, nu poți fi decât ardelean, precum Balaj.

UnBogdan
UnBogdan  •  08 Octombrie 2023, 23:42
Postat de steaua1986. pe 08 Octombrie 2023, 10:03

Cine a furat ma prostalaule? fcsb nici cu ajutorul arbitrilor nu pot castiga un campionat.

Steaua 1986 ia apararea CRF- ului... Nenea Dancu, iar te tii de sotii si scrii de sub acoperire???Asociatia Prostalailor cer permisiune de a scrie si libertatea de opinie de la tovarasul Steaua 1986 (s-a vazut finala si la Cluj, la voi?) Ati facut 1-1 cu Dinamo, penibilule ! :)

dZ372LT
dZ372LT  •  08 Octombrie 2023, 16:56
Postat de odoacru pe 08 Octombrie 2023, 11:49

Antifcsb prostule, nu are nimeni treaba cu Steaua.

Tot in Liga 2 , tot cu maxim 500 de suporteri , o numesti steaua?? CSA Clona!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează