FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI, LUNI, 20:00

FCSB - FC BOTOȘANI // VIDEO Bogdan Andone, veste proastă despre Harlem Gnohere: „Se pregătește doar în sală” » Noutăți despre accidentați

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 14:11

FCSB va juca luni, de la ora 20:00, cu FC Botoșani. La conferința de presă, Bogdan Andone, antrenorul roș-albaștrilor, a vorbit despre problemele de lot pe care le are la echipă și despre jucătorii accidentați.

  • FCSB - FC Botșani e luni, de la 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Antrenorul a spus că situația atacantului francez Harlem Gnohere, 31 de ani, este una complicată și că acesta nu va reveni prea curând.

„Situația lui Ghohere e complicată. Nu știu cand va juca. El nici nu a ieșit afară, nu s-a antrenat pe teren. Se pregătește doar în sală”, a declarat Bogdan Andone.

Harlem Gnohere, golgeterul FCSB-ului din ultimele două sezoane, a fost supus la începutul lunii iunie unei intervenții chirurgicale pentru rezolvarea unei probleme mai vechi. Acesta suferise o ruptură musculară la coapsa piciorului stâng în victoria cu CSU Craiova, 2-0, din luna mai.

Bogdan Andone: „Niciun accidentat nu e aproape de revenire” 

Bogdan Andone declară că îi este greu să-i odihnească pe jucători din cauza numărul mare de jucători accidentați.

„Noutăţi nu sunt. Nimeni din cei aflați pe lista de accidentați nu este aproape de revenire. Am avut doi juniori la meciul cu Alashkert, vom avea doi la meciul cu Botoșani. În plus, Salomao și Moutinho nu sunt apț 100%. Suntem la limită. Să rotesc jucători? Pai îi rotim doar pe cei care joacă. Eventual le mai schimb pozițiile în teren”, a adăugat antrenorul.

În acest moment, pe lista indisponibililor de la FCSB se află: Olimpiu Moruțan, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu și Harlem Gnohere.

Vezi AICI conferința de presă integrală

Vezi și:

VIDEO Bogdan Andone mai vrea un jucător la FCSB: „E o poziție expusă” » Ce zice despre Chipciu, Budescu și Soiledis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  28 Iulie 2019, 17:33

Gnohere se pregătește doar în sală . Care, aia de mese ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează