FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-3

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 / VIDEO Cătălin Țîră, eroul ilfovenilor, despre victoria incredibilă cu FCSB: „Meciurile cu Steaua îmi priesc! Tata s-a bucurat enorm”

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 14:50

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 / Cătălin Țîră (25 de ani) jubilează după golul marcat aseară în poarta FCSB-ului a și amintește de reușita sa împotriva roș-albaștrilor în perioada în care juca la Brașov.

- Cătălin, ai debutat la Voluntari cu gol împotriva celor de la FCSB. Cum te simți? 
- Vă dați seama cât de mult înseamnă pentru mine pentru că vorbim de Steaua, o echipă cu tradiție foarte mare în România și după părerea mea cea mai bună echipă din Liga 1. 

- Tatăl tău, Fane Țîră, ce ți-a spus? 
- Vă dați seama cât de mult s-a bucurat având în vedere că a jucat atâția ani la o mare rivală a Stelei, Rapid. S-a uitat cu mama la meci și m-au felicitat amândoi după partidă că am revenit cu gol în Liga 1 chiar împotriva Stelei.  

- Tu ai mai marcat împotriva FCSB-ului un gol în 2015. Îți aduci aminte? 
- Normal! Nu am cum să uit pentru că a fost primul meu gol marcat în Liga 1. Se pare că îmi priește să joc împotriva lor! 

- Putem spune că ai avut noroc să fii titularizat pentru că Papazoglou a avut probleme medicale? 
- Se poate spune și așa, dar eu m-am pregătit foarte bine toată săptămâna. E adevărat că nu știam dacă o să joc, am fost anunțat de Mister Bergodi chiar înainte de meci.  

- Ce ți-a cerut? 
- Să țin cât mai mult de minge, să îmi ajut colegii și dacă se ivește ocazia, să marchez. După joc m-a felicitat și mi-a spus să o țin tot așa.  

„Papazoglou este un jucător bun, cu fizic impresionant. Nu mă gândesc la competiția cu el, mi-ar plăcea să putem juca amândoi în atac” - Cătălin Țîră

2 anieste durata contractului pe care Țîră îl are cu FC Voluntari

Citește și:

EXCLUSIV Angel Gomez Ruiz a lucrat cu Mauricio Pochettino și Costel Gâlcă la Espanyol și vrea la FCSB: „Am auzit că Becali ar face echipa” + Cum ar vedea relația cu patronul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  14 August 2019, 17:35

Săracu asta nici nu stie cu cine a jucat!÷)

1647285022242235
George Scott  •  12 August 2019, 18:54

si uite asa te vezi la fc barcelona,hai rapidu

rocky2
rocky2  •  12 August 2019, 17:19

Cu totii ne-am bucurat enorm!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează