FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // Dică face un anunț îngrijorător: "Am vorbit cu medicul, trebuie să se opereze" » Cum a comentat victoria cu Voluntari: "Nu aveam niciun alibi dacă nu câștigam"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 23:12

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a analizat victoria reușită de echipa sa pe teren propriu cu FC Voluntari, 2-1. A fost primul succes al roș-albaștrilor după două înfrângeri consecutive în campionat. 

"Trebuia să câștigăm neapărat după cele două înfrângeri, pentru a trece din nou pe primul loc. Am început bine, am avut ocazii, am dominat adversarul. Trebuie să fim mai concetrați la finalizare. Am deschis scorul în repriza a doua, dar trebuia să avem o posesie mai bună. Am făcut puțin pasul înapoi, ceea ce nu este OK. Am făcut 2-0, apoi a venit din nou un moment mai dificil. S-a accidentat Planic și a trebuit să fac iar mai multe improvizații. E important că am câștigat, victoria ne dă moral pentru meciurile viitoare. 

Am avut 5 jucători accidentați, doi suspendați, am avut mari probleme de lot. Din păcate, Planic a ieșit accidentat și problemele au continuat și în această seară. Acum două zile, Ovidiu Popescu s-a accidentat. Mai erau 4-5 minute din antrenament. S-a dus în presing la un coleg și, după o contră cu un adversar, i-a fugit genunchiul. Mi-a spus doctorul că trebuie să se opereze.

A fost o presiune mare, nu aveam niciun alibi dacă nu reușeam să câștigăm acest meci. Îi felicit pe jucători, au dat totul pentru a câștiga. A fost o săptămână grea, am trecut peste ea prin muncă, multă plăcere și ajutorul familiei și al staff-ului. Mereu sunt momente dificile, nu poți mereu să câștigi", a spus Nicolae Dică, la Look TV. 

...despre problemele mari de lot cu care se confruntă: "Chiar acum vorbeam cu MM și cu staff-ul despre ce voi face la următorul meci. Va fi foarte dificil cu Călărași, din Cupă. Voi aduce jucători de la echipa a doua și vom face totul pentru a ne califica"

...despre decizia de a-l utiliza pe Mihai Roman I pe postul de fundaș stânga: "Trebuia să aleg un jucător cu experiență pentru postul de fundaș stânga. Știam că Roman a mai jucat fundaș, dar dreapta, la Botoșani. Am crezut că poate juca pe acea poziție, i-am explicat ce vreau de la el și cred că și-a făcut datoria bine acolo"

"Ovidiu Popescu s-a accidentat, va sta aproape 6 luni. Îi dedicăm victoria, cele trei puncte sunt pentru el.

Contractul meu e până în decembrie. Nu am discutat până acum, dar eu mi-aș dori să rămân. Nu depinde de mine"
Filipe Teixeira, mijlocaș FCSB

Vezi și: Nimeni n-a mai înțeles nimic! Haos după accidentarea lui Planic: o vedetă a refuzat banderola + derută incredibilă în defensivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  28 Octombrie 2018, 09:08

"pentru a trece din nou pe primul loc..."...o timpenie mare cit antrenorul ! Sint pe primul loc fiindca au un meci in plus, daca CFR bate, s-a dus primul loc !!! Au fost pe primul loc acum doua etape si apoi s-a ales praful!

zagna
zagna  •  28 Octombrie 2018, 00:09

Mihai Roman si Filip au jucat bine pe posturi inedite, mos Tex si unchiu Zla au fost in meci, Bizonul e Bizon, dar ce facem "antrenorule" cu man, tanase, coman, benzar, morutan (1:2 din echipa) inexistenti si in meciul de astazi ? Se vede de la o posta ca NU SUNT ANTRENATI ! De ce se accidenteaza usor jucatorii, de ce nu marcam, de ce luam asa de usor goluri ? Din aceiasi cauza: JUCATORII NU SUNT ANTRENATI ! Becali e de vina ? Sloganul care te-a facut celebru te si distruge: DU-TE, dica, DU-TE...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close