FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1. VIDEO Dennis Man și Florin Tănase, din nou protagoniști! Clasamentul ACUM

FCSB și FC Voluntari se întâlnesc în etapa #18 din Liga 1 +15   FOTO
FCSB și FC Voluntari se întâlnesc în etapa #18 din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 17:00 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 08:44

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1 (Man 37, Fl. Tănase 70 / Betancor 90+3), și e sigură că își va păstra poziția de lider și la finalul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Bogdan Andone nu a reușit să își încurce fosta echipă. FC Voluntari a fost sufocată încă din start. Deschiderea scorului a venit în minutul 37. Dennis Man a șutat plasat, din 10 metri, după o incursiune reușită a lui Răzvan Oaidă.

Dennis Man și Florin Tănase, protagoniști în FCSB - FC Voluntari

Florin Tănase a făcut 2-0 în minutul 70, dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă tot de el. Dennis Man, golgeterul campionatului, cu 14 goluri, a încercat să îl înduplece și să execute penalty-ul, dar nu a reușit. Tănase ajunge și el la cota 13 reușite. Oaspeții și-au salvat onoarea la ultima fază, tot dintr-un penalty. Spaniolul Jefté Betancor a fost responsabil. 

Clasament Liga 1: 

Dennis Man și Florin Tănase, protagoniști în FCSB - Voluntari

FCSB - FC Voluntari 2-1

FCSB - FC Voluntari, echipele de start:

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, I. Cristea, G. Miron, Radunovic - Oaidă, Ad. Șut, Fl. Tănase - D. Man, Fl. Coman, Oc. Popescu 
Rezerve: Straton - V. Crețu, G. Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, D. Olaru, G. Fulga
Antrenor: Toni Petrea

Voluntari: Lavin - C. Costin, Fl. Achim, Armaș, Briceag - Ricardinho, Borțoneanu, A. Ivanov - Mailat, Al. Stoica, Marcelo Lopez 
Rezerve: Rîmniceanu, Al. Vlad, Balaur, I. Gheorghe, Droppa, Angelov, Betancor, Al. Ilie, Helder Tavares
 Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Arena Națională (fără spectatori)
Arbitru: Florin Andrei / A1: Marius Mihai Marica / A2: George Florin Neacșu / Observator: Alexandru Deaconu

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Voluntari:

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a anunțat noul „nouar” al lui FCSB, după plecarea lui Sergiu Buș: „O să iau 100 de milioane pe el”

FCSB. Ilie Dumitrescu și Marica îi recomandă lui Becali 3 achiziții: „În rest, sunt acoperiți pe toate posturile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (394)
parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2021, 15:48
Postat de s1lv1o_ pe 23 Ianuarie 2021, 09:25

Penalty clar, parpalake *** ***. Se vede de pe lună că fundașul ratează mingea și îp lovește peste picior pe Tănase. Dar mai plângeți puțin, e savuros! :))))

Asadar trebuie sa mai se faca vreo aselenizare de catre americani, daca zici ca numai de pe Luna se vede faultul ala?

1025138504184136
Constantin Valentin  •  23 Ianuarie 2021, 11:35

Daca castiga FCSB intotdeauana vorbim despre hotie, insa daca castiga contracandidatele ei s a jucat corect !!! Este clar ca lumina zilei ca FCSB este cea mai buna echipa si are cei mai valorosi jucatori, tocmai dea aia este pe primul loc si vor ramane acolo pana la sfarsitul campionatului!

roja.azul.
roja.azul.  •  23 Ianuarie 2021, 09:51
Postat de catalynn pe 23 Ianuarie 2021, 09:26

După un film bun vizionat cu ai mei am adormit ca un bebeluș si la cafea am zis sa mai dau un refresh la pagina ... Absolut deloc surprinzător, cel care nu a putut dormi bine, după cum se vede din postarea sa de la 5:45, a fost vecinul fscbist Roja. Deh, așa se întâmpla când in loc sa îți petreci Vinerea seara cu familia tu stai pe forum peste 5 ore cu unii gen Ștrul irlandezul (aka “prostu’ care stinge lumina”) scriind încă o pagina din capodopera autobiografica “Viața mea de fcsbist pe forumul gsp” :-)))))) PS: insomniile provoacă serioase dereglări emoționale care conduc la anxietate și atacuri de panica, ajungi sa crezi ca de fapt ai un singur epigon dar cu zeci de identități. :-))))

Chiar voiam sa-ti scriu ceva la 2.30, dar m-a luat somnul uitandu-ma la un film! Chiar imi pare rau ca ti-am stricat placerea, pentru ca stiu cat de mult inseamna contorizarea traficului pe GSP, pentru un pui de *** nefericit ca tine!:)) Spre deosebire de tine, care ai asteptat cu infrigurare ora 2.30, eu am dormit linistit pana la ora 9.00!:)) PS.M-am trezit la 5.45 ca tot omul..ceva necesitati stringente...dar, dupa cum vezi, mi-am facut timp sa-ti raspund si tie!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (394)
Comentează