FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ilie Dumitrescu și Marica îi recomandă lui Becali 3 achiziții: „În rest, sunt acoperiți pe toate posturile”

Ilie Dumitrescu i-a făcut lista de achiziții lui Gigi Becali +42   FOTO
Ilie Dumitrescu i-a făcut lista de achiziții lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 20:45 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 21:11

FCSB a rămas fără Sergiu Buș, vândut în Coreea de Sud, iar Gigi Becali e sfătuit să aducă de urgență un număr 9 veritabil. Ilie Dumitrescu și Ciprian Marica i-au făcut lista de achiziții latifundiarului.

„Doi fundași centrali și un număr 9. În rest, FCSB e acoperită pe toate posturile”. E concluzia la care a ajuns fostul mare internațional Ilie Dumitrescu, după ce a văzut primele două meciuri ale FCSB-ului din 2021 (3-0 cu Astra și 2-2 cu Viitorul). 

La Ovidiu, FCSB a fost „trădată” din nou de oamenii din defensivă. Iulian Cristea a comis penalty-ul din care Viitorul a deschis scorul, primind nota 5 din partea Gazetei. Astfel, au reapărut vocile care cer de urgență un fundaș central la FCSB, post unde roș-albaștrii îi au doar pe Cristea și George Miron, alt apărător cu mai multe gafe la activ în actuala stagiune. 

Marica: „FCSB are nevoie de un fundaș central”

Ciprian Marica, patronul celor de la Farul Constanța, a vorbit la rândul său despre posturile deficitare de la FCSB. E de părere că Becali a renunțat mult prea ușor la Sergiu Buș. 

Buș nu era luat în calcul la FCSB, asta am simțit eu din afară. Eu vedeam potențial în el, mă mir că FCSB se desparte atât de ușor de Buș. Momentan, n-ar avea nevoie de un număr 9, dar, fără doar și poate, au nevoie de un fundaș central care să fie un pion important în echipă. 

Cred că FCSB are nevoie de un jucător cu personalitate, care să ofere mai multă încredere echipei. Lui Becali nu prea îi iese cu vârfurile și fundașii centrali”, a afirmat Marica, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali a anunțat noul „nouar” al lui FCSB, după plecarea lui Sergiu Buș: „O să iau 100 de milioane pe Ovidiu Popescu”

Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, spune că nu are variante în Liga 1 pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș (28 de ani), atacantul vândut astăzi în Coreea de Sud, și că soluția pentru postul de „nouar” se află în curtea proprie. 

„L-am dat pe Buş pentru că mi-a convenit şi oferta. Aş vrea să aduc un număr 9, dar nu am ce să găsesc în Liga 1. Singurul pe care am vrut să îl iau a fost Cardoso, dar a plecat şi el în Coreea de Sud. Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik

+38 FOTO

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Voluntari

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a anunțat noul „nouar” al lui FCSB, după plecarea lui Sergiu Buș: „O să iau 100 de milioane pe el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
major
major  •  22 Ianuarie 2021, 07:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

162478078269093
George Motorga  •  21 Ianuarie 2021, 23:32

Amatorism total. Deși sunt fan de mic nu mai suport aceste decizii luate asa după cum are chef patronul care sa fim serioși știe fotbal cât știe și Tănase. Unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului din liga 1 pleacă pt ca ca și în alte cazuri îl loc sa i se ofere timp i se arata ușa. Din cauza asta am început sa ma uit numai la premier league

undoi3
undoi3  •  21 Ianuarie 2021, 22:45
Postat de fcsbnuesteaua pe 21 Ianuarie 2021, 21:36

jilava , rahova si poarta alba !!!!

Ai trei facultăți!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează