FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

FCSB - FC VOLUNTARI // Cristiano Bergodi, surprins de gestul lui Mircea Lucescu: „În Italia nu se întâmplă așa ceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 15:57

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul echipei FC Voluntari, a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu FCSB, din etapa a cincea a Ligii 1. 

  • Partida se joacă duminică, de la ora 21:00, la Pitești și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Italianul s-a declarat surprins de vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul celor de la FCSB la meciul cu Mlada Boleslav (0-0), din prima manșă a turului III preliminar din Europa League. 

Vezi AICI detaliile vizitei lui Mircea Lucescu 

„Eu am rămas puţin suprins că au avut nevoie de ajutorul unui antrenor extraordinar ca Mircea Lucescu. Când el era antrenor la Brescia, Regianna, Inter eu încă eram jucător în Italia. Am mare respect pentru el. 

Poate ei au avut nevoie, dar în Italia nu se întâmplă ca un antrenor să motiveze o echipă dacă nu o antrenează. Acolo trebuie să fie un antrenor, un director sportiv, un conducător. Conducătorii şi antrenorul trebuie să îi motiveze”, a spus Cristiano Bergodi, la conferință.

VEZI ȘI:

FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0 // Vergil Andronache a dezvăluit care e atuul său la FCSB » Ce spune despre calificare: „Șanse 50-50”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  10 August 2019, 01:43
Postat de romeverest pe 09 August 2019, 19:56

Este un gest al unui om care se crede inventatorul fotbalului romanesc !! L-a facut pentru ca ii place sa fie adulat, traind cu falsa impresie ca daca rezultatul ii era favorabil Fcsb-ului, meritele ii apartineau lui !! Orgolii gaunoase !!

Rezultatul chiar a fost favorabil FCSB-ului. Au avut iarasi noroc...de data asta au scapat fara infrangere..si chiar au sanse la calificare...????????

romeverest
romeverest  •  09 August 2019, 19:56

Este un gest al unui om care se crede inventatorul fotbalului romanesc !! L-a facut pentru ca ii place sa fie adulat, traind cu falsa impresie ca daca rezultatul ii era favorabil Fcsb-ului, meritele ii apartineau lui !! Orgolii gaunoase !!

kordell
kordell  •  09 August 2019, 19:02
Postat de fairplayromania pe 09 August 2019, 18:26

Domnule Bergodi, în Italia există Mafia, există respect si onoare....aici, la echipa fară nimic există doar nimic !!!

Voi nici macar mafie nu aveti va conduc *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează