INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0

FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0 // Vergil Andronache a dezvăluit care e atuul său la FCSB » Ce spune despre calificare: „Șanse 50-50”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 00:08

FCSB a remizat cu Mlada Boleslav, scor 0-0, în cadrul primei manșe a turului III preliminar din Europa League, dar antrenorul Vergil Andronache este încrezător că echipa se va califica în runda următoare.

  • Returul se joacă joi, 15 august, de la ora 20:00.  
  • Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei dintre Ventspils și Guimaraes (0-3 în tur).

Vezi AICI detalii despre meci!

Înainte de meci, Mircea Lucescu a intrat în vestiarul FCSB-ului, pentru a-i motiva pe jucători, iar Vergil Andronache a dezvăluit ce le-a spus acesta: „Mircea Lucescu a vorbit foarte scurt, a fost un discurs motivațional și nimic mai mult. Le-a spus băieților să joace cu determinare”.

„Eu cred că meritam victoria. Prima repriză a fost una echilibrată, dar am controlat repriza a doua. Ne-am propus să nu luăm gol, am reușit să facem asta, din păcate nu am reușit să marcăm. Șansele de calificare sunt 50-50. Un atu pentru noi este că nu am luat gol și mergem încrezători că ne vom califica”, a mai zis Vergil Andronache, la PRO X.

Întrebat dacă poate rămâne antrenor principal la FCSB, Vergil Andronache a răspuns: „De ce nu? Mă bazez pe respectul pe care îl văd la jucători vizavi de mine. Când nu o să mai văd respectul lor, atunci mă voi da la o parte. Eu am vrut să transmit jucătorilor că au un antrenor pe care se pot baza. Dacă cineva m-a înțeles greșit, îmi cer scuze (n.r. cu referire la conferința de presă premergătoare acestei partide). Mi-aș dori mai întâi să rezolvam meciul cu Mlada și după aceea putem vorbi despre următorul adversar. Eu îmi doresc din tot sufletul să rămân la FCSB, indiferent că sunt principal sau secund. Conducerea decide”.

VEZI ȘI:

FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0 // Florin Tănase îi ia apărarea lui Gigi Becali: „A băgat destui bani și nu merită asta” » Ce le-a spus Mircea Lucescu steliștilor în vestiar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  09 August 2019, 15:28

E mizerabil cum se comporta 'titratii' astia de la FCSB. Nu joaca. Nu alearga. Nu fac un stop corect. Nu sunt combativi. Nu au suflu de Liga europeana. Execrabil.

dvd1
dvd1  •  09 August 2019, 12:23

sanse de calificare 0, nici vorba de 50-50, o iau pe coaja sigur. Si asa au jucat mult prea multe tururi pt ei

fara_pista
fara_pista  •  09 August 2019, 08:52
Postat de fara_pista pe 09 August 2019, 08:51

Singurul atu lui Andronache e că altora le e frică să vină la Steaua lui Becali. Am văzut aseară că nou-veniții sunt jucători de calitate, dar prost așezați în teren și, desigur, fără soliditatea jocului cehilor, cu jucători inferiori din punct de vedere al tehnicii individuale, dar la care se vedea o idee de joc. Și, se știe, grupul e mai mereu mai puternic decât suma unor individualitați, oricât de pricepute ar fi...

Singurul atu AL LUI...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close