FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MLADA BOLESLAV

FCSB - MLADA BOLESLAV // Vergil Andronache a răbufnit: „Eu am vrut să fiu de bun simț până acum...”

Vergil Andronache
Vergil Andronache

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 10:47

FCSB // Vergil Andronache, antrenorul care se ocupă de FCSB după plecarea lui Bogdan Andone, a răbufnit în timpul unei conferințe de presă.

Întrebat despre presiunea pe care o simte atunci când patronul Gigi Becali anunță că „discută cu peste 20 de antrenori”, Andronache a fost vizibil deranjat și s-a contrat cu jurnaliștii prezenți la conferința de presă dinaintea meciului cu Mlada Boleslav.

„Până va veni altcineva, dacă va veni, noi nu ne vom opri niciodată din a studia adversarul, din a pregăti meciurile. Asta vom face tot timpul.

Zilele trecute, l-ați întrebat pe Panțîru dacă e greu fără antrenor. Eu am vrut să fiu de bun simț, dar dacă dumneavoastră continuați cu astfel de întrebări. Poate puteam să spun și eu, pertinent, că avem nevoie acum de antrenor secund.

Acum am plecat din vestiar. Am acceptat să preiau postul ăsta pentru că simt respect din partea lor. La ultimul meci, probabil ați văzut, putem să reproșăm orice altceva în afară de atitudine. Până mi se va spune că de azi vine alt antrenor, nu mă opresc din treabă. Trebuie să asigur continuitate.

Mă simt un antrenor principal în acest moment. Eu cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Nu trebuie să știe să cânte la toate instrumentele. Trebuie să asigure armonia în orchestră. Așa se întâmplă și cu mine. Nu simt nicio presiune”, a declarat Vergil Andronache.

 

Vezi și: 

EXCLUSIV Prima reacție a lui Toni Conceicao după negocierile cu Gigi Becali: „E o relație imposibilă acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
breitner
breitner  •  07 August 2019, 15:54

Cel mai bun antrenor pentru fcsutanaberceni ar fi a. tudor! Nu contesta niciodata "cuvintele" superiorilor (adica a celor ce sunt mai sus de etajul la care locuieste) si va antrena exact dupa carte (biblia), cum vrea ciobanul.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  07 August 2019, 15:09
Postat de Dan Ionescu pe 07 August 2019, 13:54

bA ASTIA GEN ANDRONACHE ....V-A PARASIT BUNUL SIMT !vOI N-ATI ANTRENAT IN VIATA VOASTRA NICI MACAR LA lIGA 3 ,CA JUCATOR N-A AUZIT NIMENI DE VOI SI VRETI SA ANTREATI ECHIPE CARE SE BAT LA TITTLU?!!!!!!!!!

In primul rînd nu mai scrie cu majuscule. Scriind cu majuscule inseamna ca țipi. In al doilea rînd Andronache nu antreneaza o echipa care se bate la titlu. Este o echipă care de cițiva ani se (z)bate la locul doi.

vnelu02
vnelu02  •  07 August 2019, 15:08
Postat de Pernes Arin pe 07 August 2019, 11:49

Daca mai pierzi un meci nici interimar nu ramii

Absolut ! Să vezi ce-l linişteşte "Mlada". De tot !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează