FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

VIDEO Toni Petrea, surprins când a aflat că nu va sta pe bancă la FCSB - FC Voluntari: „E o situație confuză” » Ce spune despre viitorul său

Toni Petrea
Toni Petrea

Articol de , - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 13:07 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 14:21

Toni Petrea a prefațat meciul pe care FCSB îl va juca luni cu FC Voluntari, în etapa a 4-a din play-off.

  • FCSB – FC Voluntari se joacă luni, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, LookSport și DigiSport

Antrenorul roș-albaștrilor spune că se așteaptă la un meci dificil și a declarat că a fost surprins când a aflat că este suspendat.

Mihai Stoica, despre sumele primite de CFR Cluj și Sepsi din sponsorizări: „E ceva politic! FCSB nu are pe nimeni în spate”
FCSB
Mihai Stoica, despre sumele primite de CFR Cluj și Sepsi din sponsorizări: „E ceva politic! FCSB nu are pe nimeni în spate”

„Întâlnim surpriza plăcută a acestui campionat. Are și două victorii în primele etape din play-off. Vom avea o partidă dificilă. FC Voluntari e o echipă bună, bine organizată. A fost o săptămână destul de grea după eșecul cu Craiova. Am încercat să ridic moralul jucătorilor. Mai avem multe meciuri și trebuie să ne vedem de drum. Jucătorii au fost dezamăgiți de rezultat. Am încercat să discut și să-i fac să fie mai încrezători”, a spus Toni Petre la conferința de presă.

Poate ar fi mai interesant ca diseară să câștige Universitatea Craiova. Joacă foarte bine. Ar putea să o învingă pe CFR Cluj 
– Toni Petrea, antrenor FCSB

Toni Petrea nu va sta pe bancă la FCSB – FC Voluntari

După ce a fost avertizat în meciul cu CSU Craiova, Toni Petrea nu va sta pe bancă la meciul cu FC Voluntari, aflând recent că este suspendat.

„Da, Liga m-a informat că sunt suspendat. Zilele trecute am primit mesajul. Nici noi nu știam că se mai păstrează cartonașele galbene. Nu eram informați. La jucători, după sezonul regulat, se anulează cartonașele. La antrenori, nu. Interesant. Nu știu ce să zic... E o situație confuză. 

E o idee bună cu cartonașele galbene, dar să fie mai clar specificat. Nu e nimic stabilit”, a adăugat antrenorul roș-albaștrilor.

Dacă nu câștigi campionatul, nu poți spune că e un sezon reușit. Dar având în vedere ce sezon a avut CFR Cluj, noi am făcut ce am putut 
– Toni Petrea

Toni Petrea: „Dacă sunt aici, am parte de susținerea conducerii”

Antrenorul spune că nu a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său, urmând a i se decide soarta la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

„Nu am mai discutat cu conducerea. Din moment ce sunt aici, da, am parte de susținere. Mai am contract până la finalul sezonului. După aceea, vom vedea ce va fi. Nu vreau să mă gândesc acum la ce va fi. Voi avea la final o discuție cu cei din conducere. Nu vreau să mă gândesc acum la ce voi face la finalul sezonului”, a mai adăugat Petrea.

Eu am încredere în Coman. Își va reveni. Va mai avea șanse, va mai juca. E un jucător valoros. Are nevoie de un gol pentru a avea mai multă încredere.  În cazul lui Keșeru nu știu ce să spun. Vom vedea. Știți ce discuții au fost în cazul lui 
– Toni Petrea

VIDEO Totul despre FCSB - FC Voluntari

Citește și: 

Buzunare pline cu ZERO performanțe » Câți bani a scos Gigi Becali în 2021 din conturile FCSB

FCSB joacă pe „Arcul de Triumf” » S-a stabilit data primului meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
adrianna..
adrianna..  •  10 Aprilie 2022, 14:35
Postat de mihai041 pe 10 Aprilie 2022, 14:28

Are dreptate omul.Numai mincinoși și persoane de o calitate la clubul din Berceni.

Ai facut vreun clasament si au iesit aia primii?

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  10 Aprilie 2022, 14:34

Cui ii pasa de astia?

mihai041
mihai041  •  10 Aprilie 2022, 14:28
Postat de adrianna.. pe 10 Aprilie 2022, 14:07

Vezi de aia ai tai, chiar nu-ti este rusine?

Are dreptate omul.Numai mincinoși și persoane de o calitate la clubul din Berceni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează