FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, despre sumele primite de CFR Cluj și Sepsi din sponsorizări: „E ceva politic! FCSB nu are pe nimeni în spate”

Mihai Stoica // foto: captură YouTube @ Orange Sport Romania
Mihai Stoica // foto: captură YouTube @ Orange Sport Romania

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 23:44 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 08:27

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a analizat bilanțul financiar aferent anului 2021 al clubului roș-albastru.

Spre deosebire de rivalele la titlu, CFR Cluj și CS Universitatea, FCSB a avut profit  în 2021. Clubul patronat de Gigi Becali a avut un surplus de 2,1 milioane de euro, în vreme ce campioana CFR Cluj a înregistrat pierderi de 8,85 milioane de euro, iar CS Universitatea de 1,5 milioane de euro.

MM Stoica e „vrăjit” de unul dintre jucătorii Rapidului: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc. Am spus-o de când nu știa nimeni cine este”
UTA - RAPID 0-2
MM Stoica e „vrăjit” de unul dintre jucătorii Rapidului: „Va însemna mult pentru fotbalul românesc. Am spus-o de când nu știa nimeni cine este”

Mihai Stoica: „Dacă intrăm pe minus, închidem prăvălia”

Mihai Stoica a confirmat discursul patronului, conform căruia profitul este mai important decât rezultatele la FCSB:

„Dacă discutăm de venituri și cheltuieli, bineînțeles că e OK când ești pe profit. Nu pot dori decât să fim pe plus în fiecare an, indiferent de rezultate, înseamnă că treaba e bună. Dacă intrăm pe minus, închidem prăvălia. Că alții reușesc să o ducă cu datorii imense, bravo lor, înseamnă că nu îi interesează banii”. O aluzie la datoriile totale ale celor de la CFR Cluj, de 26 de milioane de euro. 

Ulterior, întrebat despre sponsorizări, acolo unde FCSB scârțâie în raport cu cluburi precum CFR Cluj, Sepsi OSK, chiar și CS Universitatea, Mihai Stoica a direcționat atenția către implicarea politică din spatele respectivelor echipe.

Sepsi OSK are sprijinul guvernului maghiar, în vreme ce „vișiniii” au în umbră oameni politici importanți precum Vasile Dîncu, ministrul Apărării, și Ioan Rus, ex-ministru de Interne și al Transporturilor. 

Mihai Stoica: „La FCSB nu există influențe politice”

„Eu nu vreau să fac politică, dar o ducem în politică. Sepsi de unde are sponsorizările? E o chestie politică, Ungaria sponsorizează echipe de fotbal pentru că a ieșit Orban [la alegeri], altfel nu o făcea.

Cine este în spatele lui CFR Cluj? Oameni care pot convinge firme să sponsorizeze cluburi. Despre ce vorbim aici? Există CFR Cluj pentru publicul larg din România? Nu! Există doar Steaua, FCSB, asta spun cifrele, ratingul.

FCSB nu are pe nimeni în spate. Nu are oameni care pot convinge alți oameni să bage bani în sponsorizări. La noi nu există influențe politice, nu avem politicieni în spate. Poți discuta de merchandising, dar în niciun caz de sponsorizări. Sponsorizările vin pentru că așa trebuie”, a susținut Stoica la Orange Sport. 

1,7 milioane de euroa încasat FCSB din sponsorizări și publicitate în 2021. În comparație, CFR Cluj a primit 2,7 milioane de euro, iar Sepsi 3,2

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi a intervenit în direct și l-a certat pe Daniel Stanciu: „Pe el îl cunoști? Mi se pare ciudat, curios, chiar mai mult de atât”

Rapidiștii văd doar locul 1: „Unde e mai bine decât aici? Suntem cei mai valoroși” + Ioniță II, pus pe glume: „Noroc cu frizura nouă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
archibald
archibald  •  10 Aprilie 2022, 14:45

„Trepanatul” ăsta a uitat când Hrebenciuc-Vadim-Băsescu și mulți alții făceau cărțile ptr Ef.Si.Es.Be.! Nu-și mai aduce aminte săracul după intervenție!

1639048566335872
Nicu Morar  •  10 Aprilie 2022, 13:15
Postat de wrx. pe 10 Aprilie 2022, 08:03

Hrebe-Vadim-Base-Ponta = fc fcsb politico

Ai dreptate 100% ***, o echipa fara identitate, fara sigla, fara casa, fara stadion, fara antrenor principal si cu suporteri de rezultat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1639048566335872
Nicu Morar  •  10 Aprilie 2022, 13:08

MM, cu scandalurile, CFR, cu titlurile.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează