FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi a intervenit în direct și l-a certat pe Daniel Stanciu: „Pe el îl cunoști? Mi se pare ciudat, curios, chiar mai mult de atât”

Gică Hagi (57 de ani) a fost deranjat de faptul că Eduard Rădăslăvescu (17 ani), mijlocașul Farului, nu primește suficientă atenție.
Gică Hagi (57 de ani) a fost deranjat de faptul că Eduard Rădăslăvescu (17 ani), mijlocașul Farului, nu primește suficientă atenție.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 23:29 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 23:37

Gică Hagi (57 de ani) a fost deranjat de faptul că Eduard Radaslavescu (17 ani), mijlocașul Farului, nu primește suficientă atenție. 

Gică Hagi a avut o zi plină. La finalul meciului de la Pitești, câștigat cu 2-0, „Regele” le-a reproșat jurnaliștilor că nu au fost prezenți la conferința de presă. 

Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”
FC ARGEȘ - FARUL 0-2
Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Gică Hagi: „Clubul Farul va emite un comunicat”

Hagi a intervenit în emisiunea „Digi Sport Special” și a comentat subiectul: „Eu am vorbit cu cei de la club. Nu e etic și profesional să se întâmple acest lucru, mai ales că sunt meciuri de play-off, de Divizia A. E legat de etica profesională. Dacă tot avem pretenții și vrem să ne dezvoltăm...

Clubul Farul va da mâine un comunicat în acest sens. Este lipsă de respect. Sunt cine sunt! Scuzați-mă, cu mine campionatul este mai interesant. Fără mine pe bancă sunteți mai săraci! Dacă vrem să progresăm, hai să facem ceva. Nu e prima dată, e a 4-a oară când mi se întâmplă. Asta e grav”. 

Daniel Stanciu, în vizorul „Regelui”

Gică Hagi a continuat tirada și l-a abordat pe Daniel Stanciu, fost conducător în Liga 1, prezent în platoul emisiunii. Acesta îl lăudase pe Rareș Ilie, pentru golul marcat în UTA - Rapid 0-2, apoi a numit alți 3 fotbaliști promițători din Liga 1, pe Octavian Popescu, David Miculescu și Claudiu Petrila. 

„Regele” a considerat că mai mulți jucători ai Farului meritau menționați, principalul fiind Eduard Radaslavescu, autorul unui gol astăzi, în FC Argeș - Farul 0-2.

  • Hagi: „Voiam să îi pun o întrebare lui Daniel Stanciu. Îl cunoaște pe Radaslavescu?”
  • Stanciu: „De ce?” 
  • Hagi: „Nu se poate! Așa nu se poate! Îți aduc eu aminte. E născut în 2004, e cel mai bun la lotul lui, joacă la echipa lui din play-off. S-a impus ca titular. E unul dintre cei mai tineri și mai buni mijlocași. Așa pentru cunoștința ta profesională. Nu se poate să vorbești despre tineri, dar să nu îl amintești. El joacă la vârstă mai mare la lot, a dat goluri în calificări. Uită-te să vezi ce gol a dat în calificări cu Croația. E păcat” 
  • Stanciu: „Scuză-mă! Am numit jucătorii care au evoluat mai mult” 
  • Hagi: „Contează calitatea lui! El e numărul 1 în România. Născut în 2006, să joace titular în play-off... Farul produce jucători, pe Grameni, pe Sali. Cu Daniel mă cunosc foarte bine, suntem prieteni, dar nu a aruncat un ochi și la noi... 
  • Stanciu: „Îmi fac mea culpa, am greșit. Am uitat să spun. Am luat 4 la întâmplare. A fost doar o părere” 
  • Hagi: „Și eu am o părere, dar nu poți omite un titular din play-off, născut în 2004. Joacă la noi de 6 luni, iar la loturile naționale dă niște goluri de vorbiți singuri. Mi se pare ciudat, curios, chiar mai mult decât atât. Avem și un jucător din 2002, pe Pitu. Are nu știu câte meciuri ca titular”.

VIDEO Iosif Rotariu, despre valoarea lui Gică Hagi când era la Galatasaray: „Dacă era cu 10 ani mai tânăr, ar fi costat 200 de milioane!”

Citește și alte știri din Liga 1:

OFICIAL Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Mă gândeam: «Ce tare ar fi să ajung la Steaua!»”

Adrian Mutu își avertizează jucătorii: „Este imperativ să facem asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 Aprilie 2022, 19:32
Postat de klauz pe 10 Aprilie 2022, 16:38

Esti prost. "Articolasul" de pe site-ul de umplutura digi sport era din 2017, nu topul. Daca a fost intr-adevar hagi pe locul 100, a fost pentru anii 90 (cu Maradona lider), nici vorba de Messi sau Ronaldo. Uite aici unul pentru acum: https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-the-100-best-players-of-the-21st-century. Dar, din nou, four-four-two sunt nimeni, minusculi, iar locul 100 din 100 esti tot nimeni, ai facut figuratie, asta ai facut...

cand esti in top cu maradona, aia e ce conteaza, nu in top cu impostorii rolando si messi! pe de alta parte, imi este mie rusine de interventia lui Hagi la Stanciu,cu talpa sus! prea sus! imi e rusine ca le era rusine tuturor in studio sa ii raspunda cum ar fi trebuit! eu il dadeam dracu`!

klauz
klauz  •  10 Aprilie 2022, 16:40

Gica hagi, cand spun ca ai fost un nimeni si un impostor, stii perfect de bine ca spun adevarul.

klauz
klauz  •  10 Aprilie 2022, 16:40

Crema culturii, tanti juganaru!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează