FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-2

VIDEO Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”
Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 20:06 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 20:55

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a avut o conferință de presă „fulger” după victoria cu FC Argeș, scor 2-0.

Întreaga conferință a „Regelui” a durat în jur de 20 de secunde! Gică Hagi a intrat în cortul amenajat pentru conferințe și a fost indignat de lipsa jurnaliștilor.

DOSARUL GALA BUTE. Tribunal din Bulgaria: Elena Udrea va fi extrădată » Decizia nu e definitivă
CONDAMNARE
DOSARUL GALA BUTE. Tribunal din Bulgaria: Elena Udrea va fi extrădată » Decizia nu e definitivă

Gică Hagi, conferință cu scântei după victoria cu FC Argeș 

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a tunat Hagi.

Antrenorul echipei dobrogene s-a așezat pe scaun, a stat timp de 3 secunde, apoi s-a ridicat și a plecat.

Scandal la ieșirea din arenă

La ieșirea din stadion, Hagi a fost așteptat de mulți copii, care voiau să facă poze și să ia autografe de la el. În timp ce se poza cu puștii, Hagi a început să strige la jurnaliștii care-l filmau: „Acolo trebuia să vii! Bă, trebuia să vii la conferință, nu să filmezi acum. Lipsă de respect, tată. De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns”. 

O persoană din staff-ul Farului a intervenit asupra unui cameraman Orange Sport: „Te rog frumos, gata, ajunge”, dar Hagi a reacționat: „Lasă-l, bă, să filmeze! Munca ta, tată. În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la... Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când?”.

Gică Hagi, după FC Argeș - Farul: „Am făcut un meci bun”

Puțin mai devreme, în cadrul flash-interviului, Gică Hagi avusese un discurs degajat.

„Un meci bun, împotriva unui adversar greu. Din păcate, suferim la ritm. De la 0 grade am trecut repede la 20 de grade. Cred că am făcut un meci bun, atât ofensiv, cât și defensiv. Astăzi am marcat, în rest suntem tot noi, încercăm să ne impunem principiile.

Am zis să trebuie să dau spațiu tuturor. Încercăm să îi vedem pe toți jucătorii. Câteodată ne iese, altădată nu. Adi Petre e un nouar care simte golul, a demonstrat-o de la 17 ani. Din punct de vedere fizic este mai bine. Gabi Iancu și Nedelcu încă nu au ritm de joc, îi așteptăm și pe ei.

Sperăm să mergem dintr-o victorie în altă. Am arătat că ne putem lupta cu orice adversar. Le-am transmis că putem câștiga împotriva oricui! Obiectivul nostru numărul 1, ca mentalitate, este să câștigăm fiecare meci. Asta vrem să facem aici”, a spus el, la Orange Sport.

În februarie, Hagi a stat un minut la conferința de presă de după victoria cu FCSB

La conferința de presă de la finalul partidei cu FCSB, 2-0, din februarie, Hagi a fost surprins în mod neplăcut de faptul că doar un jurnalist, de la postul ProTV, și cameramanul deținătorului drepturilor TV se aflau în sala de conferință.

Antrenorul Farului a vorbit un minut la conferință, s-a declarat dezamăgit de prezența scăzută a jurnaliștilor și a plecat.

„Am venit din respect pentru televiziune. Așa sunt eu educat. Dar îmi pare rău că aveți lipsă de educație, lipsă de respect față de unul care a jucat, față de antrenorul care a câștigat. Nu e nimeni la conferința de presă. Îmi pare rău! Astea sunt cuvintele mele. Voiam să vin și să vorbim pentru că suntem fericiți că am câștigat, dar, din păcate, asta e...

Nici nu pot să am cuvinte. Dar am ajuns și aici, s-a ajuns și în postura asta. Am pățit-o încă o dată la Sepsi. Acum e a doua oară. Am mai pățit-o o dată, atunci am tăcut din gură. Văd că trebuie să se întâmple altceva ca să fie toată mulțimea. Îmi pare rău. Din păcate, e lipsă mare de respect. Dar asta e... Trebuie să mă obișnuiesc, trebuie să merg înainte. Doar vă transmit că suntem fericiți pentru că am făcut un meci mare. Vă mulțumesc”, declara Hagi atunci.

Adi Petre a ajuns la 9 goluri în acest sezon și așteaptă convocarea la națională: „Să fie și alți jucători de la Farul”

Jucătorul lui CFR Cluj pe care Dan Petrescu îl consideră persecutat de arbitri: „E rugby ce îi fac adversarii, nu fotbal! Am și uitat cum e să avem penalty”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
hofer
hofer  •  10 Aprilie 2022, 22:54
Postat de Istvan-Lorinc Pakurar pe 10 Aprilie 2022, 16:55

Hagi e bolnav! Timpul va dovedi asta. Este un mare frustrat! E ca soarecele incoltit....sare la oricine!

Cand vrei sa fi profesionist si vezi ca in Romania nu merge bineinteles ca te enervezi. Sunt anumite reguli care se practica inainte si dupa meciuri dar se pare ca primarul din Pitesti este un Dictator care se crede pe mosia lui si nu mai respecta regulile Profesioniste deoarece nu are chef.

stefan..
stefan..  •  10 Aprilie 2022, 19:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

158180581397392
Bala Nicolae  •  10 Aprilie 2022, 17:20

DOAMNE NUMAI ***. LA CINE SA URLE MA DACA NU A FOST NIMENI IN SALA? ZIARISTI NU VIN IN SALA DACA NU SANT MILUITI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează