FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-2

Adi Petre a ajuns la 9 goluri în acest sezon și așteaptă convocarea la națională: „Să fie și alți jucători de la Farul”

Adrian Petre // foto: Imago Images
Adrian Petre // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 19:37 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 20:08

Adrian Petre (24 de ani) a înscris golul 2 în meciul dintre FC Argeș și Farul, scor 0-2, la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren.

Cu golul înscris la Pitești în această după-amiază, Adrian Petre a ajuns la un total de 9 reușite în acest sezon. Astăzi, Petre, fost internațional de tineret, a înscris la scurt timp după ce și-a făcut apariția pe teren.

La final, atacantul în vârstă de 24 de ani a vorbit despre o posibilă convocare la reprezentativa de seniori, în condițiile în care selecționerul Edi Iordănescu a fost în tribune pentru meciul din această seară.

Cristian Săpunaru, despre VAR: „Vai de mine! În Giulești va fi nevoie de jandarmi să păzească televizorul”
RAPID
Cristian Săpunaru, despre VAR: „Vai de mine! În Giulești va fi nevoie de jandarmi să păzească televizorul”

Adrian Petre, după FC Argeș - Farul: „Sperăm ca la următoarele convocări să fie și alți jucători de la Farul la națională”

„A fost un meci dificil, ne așteptam la asta, în campionatul regular am pierdut ambele meciuri cu ei. Ne-am pregătit puțin mai bine acum. sunt fericit că am reușit să marchez, sper să nu fi fost ultima victorie din play-off și ca acest succes să ne aducă un boost de moral.

A fost un meci bun din partea noastră, sperăm să ținem tot așa. Probabil că am pregătit mult mai bine meciul, am știut mai bine ce avem de făcut. 

Ne-am antrenat foarte bine săptămâna asta, chiar aveam încredere mare că vom reuși să înscriem primele goluri și să câștigăm. Dacă avem încredere în noi, cum ne zice și Mister (n.r. - antrenorul Gică Hagi) mereu, cu siguranță vor veni și reușitele”, a spus Petre despre victoria cu FC Argeș. 

Referitor la prezența selecționerului în tribune, atacantul arădean a declarat că „ne face plăcere să știm că este aici și ne urmărește. Sperăm să fi lăsat o impresie bună, iar de ce nu?, la următoarele convocări să fie și alții de la Farul în afară de Aioani”. 

Suntem un lot numeros, valoroși toți, ne facem treaba fiecare când intrăm pe teren. Nu mă interesează să pun presiune pe cineva. Sper să-mi fac treaba cât mai bine și să am un număr cât mai mare de goluri. Sunt un marcator, numărul mare de goluri mă va duce sus.

- Adrian Petre, Farul 

Mă bucur pentru Petre, e un jucător cu calități, atacant care simte golul și are execuții bune. 

- Gabi Balint, la „DigiSport Special”

Ce a declarat Eduard Radaslavescu după ce a marcat primul său gol în Liga 1

Am controlat toată partida, am jucat foarte bine. A fost un meci important, bine că am obținut primele puncte din play-off. A venit și primul meu gol în Liga 1.

Mereu înainte de meciuri îmi făceam anumite scenarii cu privire la primul meu gol. A fost să fie după o greșeală, am speculat acel moment și mă bucur pentru acel gol.

Toată lumea mă va felicita acum, dar acest succes durează o zi, apoi trebuie să mă concentrez pe munca mea, să continui chiar mai bine.

Vreau să joc cât mai multe partide, să am cât mai multe pase de gol și goluri și să duc Farul sus. Ăsta mi-e postul, trebuie să dau mai multe pase de gol, dar va veni și golul.

Mai multe știri din Liga 1: 

Fotbalistul remarcat de Hagi în FC Argeș - Farul: „A demonstrat-o de la 17 ani!”

Jucătorul lui CFR Cluj pe care Dan Petrescu îl consideră persecutat de arbitri: „E rugby ce îi fac adversarii, nu fotbal! Am și uitat cum e să avem penalty”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
robotucigas
robotucigas  •  10 Aprilie 2022, 12:41

Vai de capul nostru cum ne aut opropunem singuri pe la nu știu ce echipe. Dar avem tupeu și la națională. Pai joaca fotbal și sigur te vad oamenii, dar dacă tu dai 9 goluri într-un campionat ce vrei? Frate dai 9 iar jucători mari au deja 30 în campionatele mari. Atât de jos am ajuns sa lăudăm jucători cu 6 goluri ca sunt un talent! Unde a ajuns fotbalul românesc, unde este performanța și modestia. Au murit din păcate! România Mare talent în fotbal, jucătorul mediatizat este un jucător cu 6 goluri și mai avem puțin și îl pupam în c.r, ii facem statuie și îl trecem în calendar ca sfânt. Treziți-vă ca fotbalul românesc este jos de tot. Răsare un copil care nu are în cap decât sa plece, nu sa progreseze. Asta este gândirea distructivă care nu ne va lăsa să progresăm în viitorul apropiat. Cred ca peste 100 de ani va fi mai bine. Pana atunci avem Burleanu, Becali și rotaru mari afaceriști. Ce să spunem! Nu este de mirare ca luam bătaie de la albanezi, vindem tot ce avem bun și aducem refuzați înapoi

robotucigas
robotucigas  •  10 Aprilie 2022, 12:34
Postat de dobrin pe 10 Aprilie 2022, 01:22

Adrian Petre mai lipseste de la Nationala...

În rest avem tot ce este bun.!

dobrin
dobrin  •  10 Aprilie 2022, 01:22

Adrian Petre mai lipseste de la Nationala...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează