FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

VIDEO Nicolae Dică oferă o veste bună înainte de FCSB - FC Voluntari: „S-au antrenat astăzi, sunt OK”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 13:12 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 14:41

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu FC Voluntari din etapa 10 a Ligii 1.

  • FCSB - FC Voluntari se va juca luni, 12 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.

„Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar care a fost în play-off campionatul trecut, care nu trece printr-un moment bun. Ambele echipe au mare nevoie de puncte. Este o echipă cu jucători cu mare experiență în Liga 1, bună pe contraatac și la fazele fixe”, a precizat Dică.

Prima reacție a lui Dan Șucu, după conflictul cu Săpunaru în prim-plan: „Se putea repeta cazul Marian Cozma”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Prima reacție a lui Dan Șucu, după conflictul cu Săpunaru în prim-plan: „Se putea repeta cazul Marian Cozma”

Nicolae Dică, înainte de FCSB - FC Voluntari: „Jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul”

FCSB ocupă locul 13 din 16 în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate în 7 meciuri. Dică speră ca meciul de luni să pornească o serie de rezultate excelente pentru echipa sa:

„Noi am făcut lucruri bune în Europa, ne-am îndeplinit un obiectiv. Cu Farul (n.r. - în etapa 8, la 1-3) consider că a fost un accident. Sper să reușim să câștigăm în campionat începând cu meciul de mâine, avem nevoie de asta.

Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul. E nevoie să termini între primele 3 echipe pentru a juca în Europa. Nu accept ușor situația, nici jucătorii nu o fac. Trebuie o atitudine bună și în campionat, în toate meciurile! Trebuie ca jucătorii să demonstreze și în campionat”.

Și o veste bună prezentată de antrenor: „Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine”.

Când nu avem rezultate bune, eu sunt primul care îmi asum, îmi fac autocritica. Știu ce am făcut greșit, ce am făcut bine. În momentul când nu ai rezultate, antrenorul plătește. Dar de speriat nu mă sperie nimic. Eu mă mă dau la o parte așa ușor. Am făcut o dată greșeala de a lua decizii la cald, nu o voi face și a doua oară.

Orice jucător când joacă contra noastră are ceva de demonstrat. În ultimele 4-5 jocuri văd parametri lor și îi compar cu cei de la meciul cu noi. E diferență mare, sunt 100% sigur, e altceva când joacă cu noi.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica, impresionat de un rival de la Rapid: „A avut mereu ceva cu Steaua, dar mie îmi place”

Oficial: pe ce stadion se joacă derby-ul CS Universitatea Craiova - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  11 Septembrie 2022, 15:32

I-ai trimis cumva pina în Serbia,la Mariana ceia,de s-au făcut bine asa repede?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează