FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

MM Stoica, impresionat de un rival de la Rapid: „A avut mereu ceva cu Steaua, dar mie îmi place”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 12:54 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 13:08

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, l-a lăudat pe Alex Ioniță II, mijlocașul Rapidului, după înfrângerea giuleștenilor cu FCU Craiova, 0-1.

MM a rămas însă surprins de cartonașul roșu luat de Ioniță cu FCU. Mijlocașul a intrat dur la Achim, din spate, și și-a lăsat echipa cu un om în minus din minutul 30.

Dumitru Dragomir, inițiatorul legii anti-huliganism, îi ia apărarea lui Săpunaru: „Nu are nicio vină. Cine îl sancționează e de rea voință”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Dumitru Dragomir, inițiatorul legii anti-huliganism, îi ia apărarea lui Săpunaru: „Nu are nicio vină. Cine îl sancționează e de rea voință”

MM Stoica: „Îmi place Ioniță”

„Ştiți foarte bine ce probleme a avut mereu cu Steaua, dar mie îmi place, că a depăşit momentul ăla, o întrerupere de carieră (n.r. - suspendarea timp de un an primită de la ANAD). 

Nu e genul care să facă faulturi din astea. Nu înţeleg de ce a făcut asta. Nu l-am prea văzut faultând”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

M-am apucat de fotbal de plăcere, pentru echipa de suflet și este o onoare. Am învățat multe lucruri și am și demonstrat de când am revenit aici că sunt alt om. Mi-am acceptat greșelile din trecut, am învățat din ele și chiar dacă mai aud lucruri negative la adresa mea, am început să iau câte ceva din orice lucru negativ. Oricum acum gândesc pozitiv, învăț din asta

Eu m-am apucat de fotbal la Rapid și pentru Rapid. Și pentru tata. Ăsta a fost visul meu, să joc la Rapid. Îmi pare rău doar fiindcă un jucător profesionist de fotbal nu trebuie să facă așa ceva. Dar am trecut și peste această greșeală, învăț din ele. Am făcut unele greșeli pentru că n-am vrut să ascult și să învăț din greșelile altor persoane. M-am trezit la timp!

- Alex Ioniță II, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor

Citește și:

Prima reacție a lui Dan Șucu, după conflictul cu Săpunaru în prim-plan: „Se putea repeta cazul Marian Cozma”

Angelescu e contrariat: „De ce să fie suspendat Săpunaru? De conducerea Craiovei de ce nu se vorbește?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
forumeer
forumeer  •  11 Septembrie 2022, 15:51

E bine, are ceva cu Steaua, deci nicio legatura cu clubul la care lucreaza *** (FC FaciCeSpuneBecali2003), poate sa stea linistita cea din urma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  11 Septembrie 2022, 14:20

Steaua este în liga 2 ,fiul branzarului este la fcsb . Cu litere mici ca este o echipă mică. Fcsb nu are palmaresul Stelei .

steaua1986.
steaua1986.  •  11 Septembrie 2022, 14:11
Postat de Hcm27 pe 11 Septembrie 2022, 13:59

Pe Oscar Wilde nu-l chema și Cornel.E drept ca a scris mai mult basme,dar cred ca nu prea l-ai citit.Nu a scris nimic de FCSB care întotdeauna a fost și va rămâne Fotbal Club Steaua București

Pentru prosti e posibil sa fie asa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează