FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

Angelescu e contrariat: „De ce să fie suspendat Săpunaru? De conducerea Craiovei de ce nu se vorbește?”

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 11:20 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 11:49

Victor Angelescu, unul dintre acționarii majoritari de la Rapid, a vorbit pe seama incidentelor de la finalul meciului de sâmbătă seara cu FCU Craiova, câștigat de olteni cu 1-0.

Haosul de la final a început cu o confruntare între suporterii Rapidului și forțele de ordine și a continuat cu un conflict fizic între Cristi Săpunaru, căpitanul alb-vișiniilor, și o persoană din anturajul celor de la FCU, la care Adrian Mititelu s-a referit drept „amicul meu”.

Săpunaru a avut un acces de furie, a lovit respectiva persoană și a fost ținut cu greu să nu continue altercația, dar Angelescu spune că „nu văd de ce s-ar alege cu o suspendare”. Acționarul de la Rapid consideră că acțiunile oltenilor au fost provocatoare.

Prima reacție a lui Dan Șucu, după conflictul cu Săpunaru în prim-plan: „Se putea repeta cazul Marian Cozma”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Prima reacție a lui Dan Șucu, după conflictul cu Săpunaru în prim-plan: „Se putea repeta cazul Marian Cozma”

Victor Angelescu, despre scandalul de la FCU Craiova - Rapid: „Vom face o plângere”

„Nu văd de ce s-ar alege Săpunaru cu o suspendare, nu cunosc regulamentele. O să facem o plângere, nu văd ce căutau acolo oameni care nu au de ce să fie acolo.

Nu vreau să comentez nimic despre incident, pentru că nu am fost la fața locului și e bine să nu dai un verdict din povestirile altora. Poate Cristi putea să se abțină, să nu cedeze când a fost provocat, chiar dacă persoanele respective nu ar fi trebuit să fie acolo.

Vă dați seama că nervii erau destul de mari, cu toate șicanele astea. Nu înțeleg de ce oamenii de la Craiova au încercat să facă toate lucrurile astea. Mai ales că ar fi trebuit să se bucure la finalul meciului.

Șicanele au început cu declarații din partea patronului de acolo. Au câștigat, asta este, mergem mai departe. Se vorbește foarte mult de Cristi Săpunaru, dar poate ar trebui să se vorbească și despre cei din partea cealaltă, conducerea Craiovei, ce s-a întâmplat înainte de meci. Ar trebui ca toate lucrurile să fie puse în balanță.

Câștigaseră meciul, nu văd de ce o echipă care câștigă un derby mai vrea să instige, să provoace pe cineva despre care știu că este supărat. Asta este, deși Săpunaru putea probabil să reacționeze altfel”, a punctat Angelescu la Pro Arena.

La ce se referă Victor Angelescu? Autocarul lui Rapid a fost vandalizat anterior partidei. Membrii grupării „Boys” din Peluza Sud a lui FCU au vandalizat autocarul giuleștenilor, lăsând-și însemnele pe toată suprafața vehiculului.

VIDEO » Varianta lui Cristian Săpunaru despre incidentele de la Tg. Jiu

Mai multe știri despre scandalul de la FCU Craiova - Rapid: 

Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”

„Scânteia” care a declanșat scandalul de la FCU Craiova - Rapid: totul a pornit de la un gest incredibil al unui steward!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
Cristib2009
Cristib2009  •  11 Septembrie 2022, 17:22

Daca tu ca patron permiti si esti de acord cu un asemenea comportament huliganic al unuia dintre jucatorii tai,nu faci altceva decat sa arati ca esti la fel de *** xa si acel jucator..In loc sa vi sa ceri scuze public pt comportamentul lui ,tu vi si ii iei apararea..Esti la fel de prost ca si and erai patron la Snagov...Rusine sa ti fie ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  11 Septembrie 2022, 16:28

Suspendați-i și pe Angelescu și Sucu! Fac fotbalul de ras! Ei se cred la MMA!

brera30
brera30  •  11 Septembrie 2022, 14:32
Postat de Belphegor pe 11 Septembrie 2022, 14:11

Bai prostul Lumii , mai citește o dată că nu ai înțeles nimic. Da. Galeria Rapidului a fost provocată de un individ care nu avea ce căuta acolo. Da , Săpunaru a fost provocată de un ALT individ care nu avea ce căuta acolo . Mititelu și clubul FCU trebuiesc pedepsite drastic pentru astfel de lucruri la care se pricep foarte bine , asta nefiind prima oară când recurg la tică loșii de genul ăsta. Că a reacționat galeria Rapidului și Săpunaru in acest fel? Foarte normal. Dacă nu știați, vă spun eu: se numește "CAUZĂ și EFECT".

Si sa nu uitam cum echipa familiei a introdus bate la oficială in meciul cu CSU. Asta ce dovedește….oamenii au în cap doar violenta, instigare. Așa este când echipa este condusă de ***…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează