FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 07:09 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 08:16

Arbitrul Radu Petrescu a fost aspru criticat după FC Voluntari – FCSB 1-2 pentru modul în care a gestionat faza din minutul 82, când nu l-a eliminat pe Malcom Edjouma.

Mijlocașul francez al celor de la FCSB, marcator a două goluri, a avut o intrare horror asupra lui Igor Armaș. Acesta  s-a încăpățânat să urmărească un balon aerian, dar nu s-a mai coordonat și l-a lovit pe Igor Armaș, care a început să urle de durere. Radu Petrescu a dictat joc periculos, dar i-a dat doar galben francezului.

Continuă să miroasă a canal în arbitrajul românesc. Personajele sunt altele, sistemul e același
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Continuă să miroasă a canal în arbitrajul românesc. Personajele sunt altele, sistemul e același

Reacții dure după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari – FCSB

După meci, nume importante din fotbal au comentat faza și au criticat arbitrajul, fiind de părere că Malcom Edjouma trebuia eliminat, fără discuție. 

„Trebuia eliminat la faza asta. Nu apreciază bine, nu se informează și îşi asumă un mare risc. Îl loveşte în cap şi pe piept pe Armaş. Galbenul e o decizie de neînţeles a întregii brigăzi. Toţi ar fi trebuit să vadă, iar decizia corectă era una sigură: cartonaş roşu.

Faptul că loveşte mingea îi încurcă pe arbitri. Nu e o decizie care trebuie acceptată de nimeni. Nu trebuie s-o vedem repetată. E o gravă eroare”, a spus Constantin Zotta, fost arbitru, la OrangeSport.

„E clar că faptul că a lovit mingea o să păcălească multă lume. Dacă e cineva acolo, ce mai contează că tu ai dat în minge... Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos și lovești din cap până pe piept. Că are sau că nu are intenție puţin mă interesează! Trebuie să iei decizia corectă, cartonaș roşu”, a spus și Basarab Panduru pentru sursa citată.

Și Viorel Moldovan și Florin Răducioiu, foști internaționali, au comentat faza.

„Armaş arată acum ca în filmul Mad Max, un film apocaliptic. Pur şi simplu e groaznic! E un fault periculos. E inadmisibil! Vasaras, nu e posibil! 

Arbitrul trebuia să meargă la VAR și să vadă. Să nu mergi să vezi această fază? Sunteţi inconştienţi! Sunt foarte nervos! Radu Petrescu e la 5 metri de fază. Trebuia să vadă!”, a declarat Răducioiu la Prima Sport.

+19 FOTO

„E inexplicabilă decizia arbitrului. Nu poţi să nu dai cartonaş roşu la această fază! VAR-ul nu se sesizează? Nu ştiu ce mai caută la meciuri acest arbitru. De ce nu lasă pe alţii? Bine că nu i-a prins faţa, că îi scotea dinţii din gură!

Nu înţeleg decizia arbitrului. Edjouma merita 3-4 roşii!”, a spus și Moldovan. 

4a fost nota primită de Radu Petrescu din partea GSP

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari - FCSB

+15 FOTO

VIDEO Concluziile lui Leo Strizu după FC Voluntari - FCSB

Citește și: 

EXCLUSIV Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Vedeta de la FCSB ratează derby-ul cu Craiova » A ieșit de pe teren în hohote de plâns!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
atthur
atthur  •  13 Februarie 2023, 19:24
Postat de Sharapov pe 13 Februarie 2023, 10:40

petrescu radu este cel care a INVENTAT PENALTY pentru fecesebese, la un hent IMAGINAR al lui ACKA, la UN METRU IN AFARA CAREULUI, in octombrie 2016 , VICIIND GRAV rezultatul dintre CLONA craiova si fecesebese, 1-2 scor final !!!! In octombrie 2020, acelasi petrescu radu, VICIIND GRAV rezultatul meciului fecesebese-dinamo 3-2, iar UEFA si FIFA au recomandat SUSPENDAREA acestuia, lucru care NU S-A INTAMPLAT NICIODATA !!! https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/steaua-a-invins-craiova-cu-un-penalty-acordat-gresit-579363 https://orangesport.ro/exclusiv-ce-pedeapsa-risca-radu-petrescu-dupa-ce-a-facut-praf-meciul-fcsb-dinamo-3-2-uefa-si-fifa-recomanda-ca-el-sa-nu-mai-fie-19504166

Iar acum in 2023 ești declarat "prostul anului"!!!! Dar stai,nu singur ia-l și pe prostul de cascalin si pe guimaraes și vigubela și mereti unde și-o dus "mutu iapa"!!! Și să mai postati,prostaci când va voi chema eu...!!!

ObserverS
ObserverS  •  13 Februarie 2023, 16:38
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 12:28

pai hai ca iti explic eu.dupa ce au facut nenorocitii aia de la voluntari in ultimi 5-6 ani,trebuiau toti jucatorii de la voluntari sa aiba aceeasi soarta ca si armas. imi pare rau ca nu au vut toti de la voluntari acceasi soarta.

A dat strechea in fsbisti, auzi ce își doresc. Dar stai, seamănă cu frați lor de la csa, care vroiau in A, sa se bata la derby-uri. Ce naște din tska, vrea bătaie , sânge. Mai bine s-ar duce la război in Ucraina. Doar ca probabil nimeresc in tabăra de unde se trag ei.

gazistu
gazistu  •  13 Februarie 2023, 12:56

Arbitrii, care au gresit FRLAGRANT, ...de data asta nu mai exista SCUZE.... omul are sange pe el... ce trebuia sa pateasca Armas, ca Edjouma sa fie eliminat si sanctionat cateva luni pe banca??? ARBITRII CAND PLATESC PT GRESELI? dle Vassaras??? Centralul trebuie retrogradat in liga 4... sa inceapa de la o (zero) ...daca pt asa cv dai doar Galben ... nu exista scuze./..cand omul are sange pe el...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close