FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

VIDEO + FOTO A început în iulie și s-a încheiat în august » FCSB e la retrogradare după supermeciul cu FCU Craiova

FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. +28   FOTO
FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1.

Articol de , - Publicat luni, 01 august 2022 00:27 / Actualizat luni, 01 august 2022 00:37

FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Un duel electrizant pe Național Arena! 

Programul complet și rezultatele etapei #3

Ce meci, ce frumusețe! O partidă cu iz "istoric", ce a început duminică și s-a încheiat luni, a debutat în luna iulie și fluierul final a fost în august. Două echipe axate doar pe ofensivă, un fotbal care a ridicat cota fotbaliștilor ofensivi în detrimentul celor din defensivă. Două formații care nu și-au propus doar play-off-ul, cu jucători care ridică nivelul calitativ al Ligii 1.

Moment jenant în FCSB - FCU Craiova » Ce vedea arbitrul pe monitorul VAR: „Hai, că ne apucă două dimineața”
FCSB - FCU Craiova
Moment jenant în FCSB - FCU Craiova » Ce vedea arbitrul pe monitorul VAR: „Hai, că ne apucă două dimineața”

FCSB - FCU Craiova 1-1. Cronică: Furios și iute

O repriză impresionantă chiar și fără gol marcat. Aceasta și fiindcă ambii portari au avut mănuși fermecate. Târnovanu și Popa s-au întrecut în parade, care mai de care mai spectaculoase, iar Coman, respectiv Compagno și Bauza au fost lipsiți de bucuria reușitelor. 

FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
+24 FOTO

Coman a părut foarte motivat de banderola de căpitan, după plecarea lui Florin Tănase, și transversala s-a opus pe final de primă repriză în calea jucătorului roș-albaștrilor. 

Ocazii la ambele părți pentru o repriză electrizantă. Tackling-uri aprige, Vlad Achim riscând chiar să fie eliminat după o intrare extrem de tare asupra lui Olaru, cel mai faultat jucător al serii.

Fotbal în ritm de roller coaster

Ceea ce echipele și spectatorii nu au avut în prima parte s-a declanșat imediat după revenirea de la cabine. În același ritm impresionant. Dică a mutat la pauză și l-a introdus pe Tamm în locul aiuritului Bouhenna

Estonianul a reluat ca un veritabil vârf, în minutul 47, la doar câteva momente de la apariția pe teren, după un corner al coechipierilor. Golul i-a bucurat pe Dică și pe cei de la FCSB, nebunie în tribune, însă momentul i-a îndârjit și mai mult pe elevii lui Croitoru. 

Antrenorul suspendat s-a încălzit în exilul din tribune, iar juveții au ripostat furibund. Dawa i-a dezavantajat pe colegi, cu o intrare imprudentă în propriul careu, l-a călcat pe Duarte, în minutul 53, "centralul" n-a observat, dar a intervenit VAR. Adrian Cojocaru a văzut și re-revăzut momentul, a dictat, logic, penalty, iar Compagno (58) a punctat implacabil.

În căutarea primul succes în actuala ediție de campionat, FCSB a împins liniile și a câștigat câte un metru de teren între minutele 60-75. Oltenii au avut alura unui boxer dispus să încaseze, cu garda sus, așteptând orice fisură a adversarului. Pentru ca apoi să pună presiune pe final. 

Noul decar al roș-albaștrilor, Octavian Popescu, a apărut și el în ring, a dorit să impresioneze, impulsionat de faptul că a venit de pe bancă. Timpul a lucrat în detrimentul gazdelor, un aliat conjunctural al alb-albaștrilor. Croitoru și-a mai așezat un smartphone în fața ochilor, iar Marquet (84) i-a dat frisoane lui Târnovanu. 

Opt minute de prelungiri: în al patrulea, Coman a creat o fază, dar, ghinionist, a lovit bara, din nou. S-a încheiat cu remiză, una mai mult decât frumoasă, FCSB rămâne fără victorie în noul sezon de Liga 1, FCU Craiova a arătat că nu doar play-off-ul poate fi un obiectiv îndrăzneț.

15.167 de suporteriau fost prezenți pe Arena Națională

FINAL. FCSB - FCU Craiova 1-1

FCSB - FCU Craiova. Echipele de start

Față de partida cu Saburtalo (4-2), Dică a efectuat 3 înlocuiri în formula de start: au ieșit Tamm, Edjouma, Tavi Popescu și au intrat în primul „11” Bouhenna, Șut, Oaidă. Dincolo, Croitoru n-a schimbat niciun titular în comparație cu runda precedentă, 3-1 cu CFR Cluj în Bănie.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Radunovic - Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Olaru, Fl. Coman - I. Stoica
Rezerve: A. Vlad, Haruț, Ov. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl. Achim, Pantea, Musi, Mamut
Antrenor: Nicolae Dică 

FCU Craiova: R. Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Achim, Asamoah - Baeten, Bauza, Van Durmen - Compagno
Rezerve: Mogoșanu, R. Grigore, Enache, Dr. Albu, Blidar, Sidibe, Marquet, Chițu, C. Bălan
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Sebastian Gheorghe, Adrian Vornicu 
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Imre-Laszlo Bucși

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”

Cum comentează Miculescu transferul la FCSB: „Nu mi s-a transmis nimic oficial. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (223)
alexh
alexh  •  01 August 2022, 16:59
Postat de catalynn pe 01 August 2022, 15:25

Grăit-a și “orășeanul” Wagner … :-))) Bă la vârsta ta chiar nu ai și tu niște nepoți sa ii plimbi prin parc, vii in schimb aici ca sa râdă lumea de intelectul tău fcsbist!?

Ți postează. Altfel nu vezi mâncare la popotă. Replyuri. Spor la cumpărături la Dragonul Roșu.

alexh
alexh  •  01 August 2022, 16:57
Postat de catalynn pe 01 August 2022, 15:25

Grăit-a și “orășeanul” Wagner … :-))) Bă la vârsta ta chiar nu ai și tu niște nepoți sa ii plimbi prin parc, vii in schimb aici ca sa râdă lumea de intelectul tău fcsbist!?

Tu postează in continuare. Altfel nu vezi mâncare la popotă. Replyuri. Spor la cumpărături la Dragonul Roșu.

catalynn
catalynn  •  01 August 2022, 15:25
Postat de alexh pe 01 August 2022, 14:01

Astea mai lipseau. Costumele cu CCCP pe piept și plimbatul cu Hercules. În rest au de toate.

Grăit-a și “orășeanul” Wagner … :-))) Bă la vârsta ta chiar nu ai și tu niște nepoți sa ii plimbi prin parc, vii in schimb aici ca sa râdă lumea de intelectul tău fcsbist!?

Vezi toate comentariile (223)
Comentează