FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UTA 3-0

Cum comentează Miculescu transferul la FCSB: „Nu mi s-a transmis nimic oficial. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”

David Miculescu
Foto: Imago
David Miculescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 20:55 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 21:05

FC Voluntari a învins-o la scor de neprezentare, 3-0, pe UTA Arad în etapa #3 din Liga 1. A fost ultimul meci al lui David Miculescu (21 de ani) în tricoul arădenilor, atacantul urmând să se transfere la FCSB. 

Întrebat la finalul partidei despre transferul la roș-albaștri, Miculescu a dezvăluit că nu i s-a transmis nimic oficial, însă speră că mutarea se va realiza.

Gigi Becali, criticat dur după transferul lui Miculescu: „Mi se pare o aberație! E supraevaluat, departe de a fi o certitudine!”
FCSB
Gigi Becali, criticat dur după transferul lui Miculescu: „Mi se pare o aberație! E supraevaluat, departe de a fi o certitudine!”

„Am văzut și eu știrile, am văzut discuțiile, dar mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Am văzut (n.r. - că cei de la FCSB m-au rugat să nu joc azi), chiar nu m-am uitat deloc pe internet. 

Ce pot să zic e că nu m-a anunțat nimeni nimic oficial. Șansele sunt mari, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. - FCSB). Mă concentrez doar la UTA acum și sunt supărat că am pierdut. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”, a declarat David Miculescu la Digi Sport.

Becali plătește 1,7 milioane de euro pe Miculescu

În cursul zilei de astăzi, Gigi Becali anunța că va plăti clauza de reziliere a lui Miculescu în valoare de 1,7 milioane de euro.

„Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro. I

I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Clasamentul actualizat din Superliga

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
contrabas3
contrabas3  •  31 Iulie 2022, 00:35
Postat de garywise pe 30 Iulie 2022, 21:35

corect,important este sa se adapteze cat mai repede la Steaua.talent are,sper ca miercuri sa inscrie macar un gol cu slovacii.

Poate să se adapteze foarte repede sau să îi ia un pic, ca lui Nico Stanciu. Și știm ce bine a jucat Stanciu după adaptarea de aproape un an! —— Sincer, m-aș bucura și doar cu assist la gol(uri) din partea lui David Miculescu.

popescudzn
popescudzn  •  30 Iulie 2022, 21:38
Postat de lapusneanul pe 30 Iulie 2022, 21:13

cum adica nu s-a uitat pe internet da vada ca a fost rugat de fcsb sa nu joace?, cum ramane cu articolul in care nea gigi ne-a spus ca l-a sunat ?...se minte fara rusine..

L-a sunat, au vorbit dar ce sa spune baiatul? Echipa pierduse cu 3-0, nu facuse nimic. Daca vezi interviul intelegi ca a evitat sa spuna, este evident ca vorbise cu Becali

garywise
garywise  •  30 Iulie 2022, 21:35
Postat de contrabas3 pe 30 Iulie 2022, 21:03

David, bine ai venit la Steaua! Dacă o să joci bine o să ajungi și mai sus - poate la echipe bune din Germania sau Spania.

corect,important este sa se adapteze cat mai repede la Steaua.talent are,sper ca miercuri sa inscrie macar un gol cu slovacii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează