FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, criticat dur după transferul lui Miculescu: „Mi se pare o aberație! E supraevaluat, departe de a fi o certitudine!”

David Miculescu
Foto: Imago
David Miculescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 19:22 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 20:14

Bogdan Cosmescu, un cunoscut comentator sportiv, a vorbit despre transferul lui David Miculescu (21 de ani) la FCSB, considerând că atacantul este supraevaluat și nu merită suma de 1,7 milioane de euro.

Gigi Becali a anunțat că a bătut palma pentru transferul lui Miculescu, în schimbul clauzei de 1,7 milioane de euro. 

Cosmescu l-a analizat pe jucător și este de părere că valoarea atacantului este mult mai mică față de prețul pe care FCSB îl plătește.

Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”
FCSB
Gigi Becali l-a sunat pe Miculescu » Ce i-a cerut înainte de venirea la FCSB: „Mi-a spus că nu promite, vrea să vadă ce zice antrenorul”

„Becali pregătea retragerea din fotbal şi acum îl transferă pe Miculescu cu 1,7 milioane de euro. Mi se pare o aberaţie. Am crezut că l-a luat cu 500.000 de euro. Miculescu e un jucător bun, dar supraevaluat din cauza foamei de talente din România. 

L-am văzut ratând din nişte poziţii... După părerea, este departe de a fi o certitudine. Da, îl ajută fizicul, e mare, dar nu are viteză. În mod normal, la 21 de ani împliniţi, trebuie să ştii aproape tot. Trebuie să fii un fotbalist perfect. 

După părerea mea, nu mai ai marjă de progres. În general, Gigi Becali a avut mână bună la jucători, că de aia a şi făcut profit. S-a şi păcălit”, a declarat Bogdan Cosmescu potrivit orangesport.

Becali îl vrea pe Miculescu în Conference League

Becali, recunoscut pentru abilitatea de la negocieri, grăbește transferul lui David Miculescu. Finanțatorul vicecampioanei nu concepe să rateze milioanele de euro din Conference League.

Pentru asta avea nevoie urgentă de o extremă dreapta la „dubla” cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar. Turul se joacă miercuri. Andrei Cordea, titularul postului, a fost eliminat la returul cu Saburtalo și este suspendat.

VIDEO Nicolae Dică: „FCSB trebuie să câștige bani de pe urma jucătorilor tineri”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

VIDEO Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (28)
istet10
istet10  •  30 Iulie 2022, 23:09
Postat de Sharapov pe 30 Iulie 2022, 21:34

Anul trecut, dupa CEA MAI MARE UMILINTA DIN FOTBALUL ROMANESC, KARAHANDY - fecesebese 5-3, zile in sir, despre fecesebese se vorbea doar ici colo, un articol marunt strecurat in subsolul paginilor !!! Acum, dupa " MAGNIFICA " performanta de eliminare a CELEBREI SABURTALO SAULIAI, si dupa miile de articole OMAGIALE si ELOGIOASE, cum nici castigatoarele de CHAMPIONS LEAGUE nu au, site-urile de sport romanesti au zilnic sute de articole despre fecesebese, in timp ce restul echipelor din Romania, au cate unul maxim doua articole scrise despre ele !!!! De ce oare aceasta DISCRIMINARE TOTALA a restului fotbalului romanesc care nu are legatura cu CLANUL fecesebese ? ? ?

Ai auzit de paranoia?

istet10
istet10  •  30 Iulie 2022, 22:45
Postat de planetfun pe 30 Iulie 2022, 20:36

De banii astia luam 2 jucatori super. Miculescu, la ora asta , nu face nici 300k. Nu a dovedit absolut nimic.

Corect. Cu rabdare si preocupare din vreme gasea jucatori mai ieftini si mai buni.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  30 Iulie 2022, 21:49

Minciuni fcsbiste ....doat prostii aia iosif , randoom ,laslas , emil dragobete si lucian au plecat pe fanta !!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează