FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Federico Piovaccari: „A fost cea mai bună alegere să vin la Steaua!”

Federico Piovaccari, primul de la stânga la dreapta pe rândul de sus // foto: Imago Images
Federico Piovaccari, primul de la stânga la dreapta pe rândul de sus // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 08:16 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 08:33

Federico Piovaccari (37 de ani), fost atacant la FCSB între 2013 și 2014, nu închide ușa unei eventuale reveniri la echipa roș-albastră.

În sezonul 2013/2014, Federico Piovaccari, atacant împrumutat de FCSB de la Sampdoria, a înscris 16 goluri în 43 de meciuri, contribuind din plin la câștigarea a două trofee de către roș-albaștri, campionatul și supercupa României, precum și la calificarea în grupele Champions League, cu goluri în „dubla” din play-off cu Legia Varșovia.

De atunci, italianul a schimbat mai multe echipe, iar din februarie 2022 evoluează la ACR Messina, în Serie C.

La aproape 38 de ani (îi va împlini pe 1 septembrie), Piovaccari transmite că nu închide ușa unei posibile reveniri la FCSB, echipă fără succes pe plan intern din 2015.

Decizie-șoc înainte de primul sezon cu VAR: șeful proiectului, scos din CCA! Vassaras vrea să-l dea afară de tot, dar e INTANGIBIL!
CCA
Decizie-șoc înainte de primul sezon cu VAR: șeful proiectului, scos din CCA! Vassaras vrea să-l dea afară de tot, dar e INTANGIBIL!

Federico Piovaccari: „Să vin la Steaua a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o”

„Nu cred că Piovaccari este o prioritate pentru Steaua, dar nu se știe niciodată”, a spus Federico pentru as.ro. El și-a amintit cum a arătat anul petrecut la București:

„Cred că a fost cel mai bun moment al carierei mele! Steaua București era un nume important în fotbal, dar, sincer, nu văzusem niciodată meciuri din România! Nu l-am cunoscut pe Gigi Becali, pentru că el era în închisoare, atunci. Nu l-am întâlnit niciodată.

Să vin la Steaua a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o! Am jucat în Italia, în Serie B, iar după trei luni jucam în Champions League cu Chelsea, Basel, Schalke. Am câștigat campionatul, cred că a fost cea mai bună perioadă din cariera mea!

Câteodată făceam grătar la Ghencea. Îmi amintesc că eram un grup mare, o familie. Reghecampf a creat un grup puternic, o familie. Bucureștiul este foarte frumos. Nu mă așteptam la asta. Nu mă gândeam că este așa de mare. Restaurante frumoase, cluburi frumoase. E wow. Un oraș foarte frumos”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Baremuri mărite » Câți bani vor primi toate categoriile de arbitri începând din noul sezon

Fundașul „repatriat” de CSU Craiova dezvăluie ce l-a convins să revină în Bănie: „Eram aproape de a semna cu altă echipă, dar soția mi-a zis asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
irr78
irr78  •  09 Iulie 2022, 14:03
Postat de roaitavasile pe 09 Iulie 2022, 13:42

Noi am copilărit, din păcate, între betoane. Voi, cu miresmele de la porci și vaci.

Lasa bolovane vacii si porcii..ca oamenii in ardeal au gospodarii,de acolo mancati voi..noi vb ca voi in sud n ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roaitavasile
roaitavasile  •  09 Iulie 2022, 13:42
Postat de irr78 pe 09 Iulie 2022, 12:47

Voi acolo in sud cu wc ul tot pe camp??aveti show room cu carute??

Noi am copilărit, din păcate, între betoane. Voi, cu miresmele de la porci și vaci.

irr78
irr78  •  09 Iulie 2022, 12:47
Postat de roaitavasile pe 09 Iulie 2022, 11:45

Nu aveau semnal tv acolo la țară, la ei.

Voi acolo in sud cu wc ul tot pe camp??aveti show room cu carute??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează