FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Final de sezon cu miză uriașă pentru Harlem Gnohere » Atacantul lui FCSB se luptă pentru un obiectiv important

Harlem Gnohere, FCSB
Harlem Gnohere, FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 03 mai 2019 09:00

Francezul Harlem Gnohere (FCSB), 31 de ani, are o șansă imensă de a câștiga titlul de golgeter: George Țucudean (CFR), de care îl mai despart 3 goluri, nu va mai juca în acest sezon, același lucru fiind valabil și pentru cei din spatele lui: Mitriță (ex-CSU Craiova, acum la NYC FC) a plecat, iar Koljici (CSU Craiova) e grav accidentat.

Harlem Gnohere va rămâne, aproape sigur, fără titlul de campion și în acest sezon, la fel cum s-a întâmplat în fiecare sezon în care a evoluat în România, indiferent că a îmbrăcat tricoul lui Dinamo sau cel al Stelei. Totuși, pentru Harlem finalul campionatului are o miză mare. Aceea de a reuși să-și adjudece titlul de golgeter.

În mod normal, chiar și în această întrecere, Gnohere ar fi fost deja învins, fiindcă are un ecart de 3 goluri față de Țucudean și mai sunt doar 3 runde de disputat. Francezului i s-a ivit însă o oportunitate foarte bună.

Țucudean a declarat forfait pentru ce mai e de jucat în play-off. Motivul: aceleași probleme cu care se confruntă la inimă și din cauza cărora va merge din nou la clinica din Viena, pentru consult și chiar pentru a suporta iarăși o intervenție la cord.


Acesta e trofeul pentru care Gnohere se luptă cu Țucudean în ierarhia golgeterilor

Fără ca Țucudean să mai poată puncta, Gnohere are nevoie de 3 reușite măcar pentru a-l egala și pentru a împărți cu el "Gheata de Aur" a Ligii 1. Cele 3 partide ale roș-albaștrilor vor fi la Craiova, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi și acasă cu CFR. Acest ultim meci însă, foarte probabil, nu va mai avea miză, iar trupa lui Petrescu va veni în postura de proaspătă campioană, deci în vacanță.

Clasamentul golgeterilor L1

1. Țucudean 18
2. Gnohere 15
3-4. Koljici 13
Mitriță 13
5-7. I. Hagi 10
Tandia 10
Montini 10
9-10. Tănase 9
Fl. Coman 9

12e cota lui Gnohere de a ieși golgeter

4goluri a marcat Gnohere în ultimele 6 etape de campionat, doar în două jocuri de play-off n-a înscris

52de goluri a marcat Gnohere în L1 pentru cele două formații la care a jucat: 35 de goluri la FCSB și 17 la Dinamo

118meciuri în L1 a bifat Harlem: 73 în tricoul celor de la FCSB și 45 în cel al lui Dinamo

15goluri a marcat Gnohere în sezonul trecut, fiind golgeterul Ligii 1, la egalitate chiar cu Țucudean

Țucudean - Gnohere 8-0...

Gnohere a sărit de 30 de ani și încă nu și-a trecut în palmares nici măcar un trofeu cu vreuna dintre formațiile la care a evoluat. În Elveția și Belgia a și jucat la echipe mici, gen Le Tour, Bulle, Excelsior, Charleroi, Mons, Mouscron, însă în Liga 1 a îmbrăcat tricoul celor mai titrate echipe din fotbalul românesc. Și în cei 4 ani în care a jucat aici n-a luat nimic. În schimb, Țucudean, care a împlinit marți 28 de ani, a cucerit nu mai puțin de 8 trofee. Cu 4 formații: Dinamo (2), FCSB (3), Viitorul (1) și CFR (2).

... dar și Gnohere - Țucudean 2-1

În schimb, atacantul francez îl conduce pe Țucudean în privința trofeelor câștigate în Ancheta Gazetei Sporturilor. Gnohere a cucerit la finalul anului trecut al doilea titlu consecutiv de Fotbalistul străin al anului. Țucudean a triumfat o singură dată în această ierarhie, tot la finalul lui 2018, an în care a câștigat titlul și Supercupa cu FCSB și a fost titular în naționala României, pentru care a înscris de 3 ori în 7 partide.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
stelbz
stelbz  •  03 Mai 2019, 09:56

Bizonul poate iesi pe primul loc daca in cele 3 etape ramase FCSB ar juca precum Barcelona cu Liv, iar Harlem l-ar copia pe.......Messi.... :)))

mihai_luchian
mihai_luchian  •  03 Mai 2019, 09:00

Ce *** de articol... Tucudean este adevăratul golgheter, decisiv în mai toate partidele în care a jucat. Gnohere este o *** indiferent câte goluri mai da.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  03 Mai 2019, 08:59

Nicio sansa sa dea Gnohere 4 goluri. Dupa ratarea titlului de campioana, gigistii de la GSPeste au ochit infimul trofeu de golgheter ca si consolare. Dar nici p'asta nu o sa il vada. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează