FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

FOTO Florin Tănase, accidentare înaintea derby-urilor cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova

FOTO: Captură @TV Look Sport+ +7   FOTO
FOTO: Captură @TV Look Sport+

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 21:05 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 22:19

Florin Tănase (25 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 32 al partidei dintre FCSB și UTA, din runda cu numărul 12 a Ligii 1.

Lucrurile păreau să se așeze la FCSB. Dennis Man și Florin Tănase, ambii cu probleme medicale la ultimul meci, cel cu Gaz Metan, se refăcuseră complet, în timp ce Florinel Coman a revenit și el pe banca de rezerve. Toni Petrea a primit însă o veste teribilă după 30 de minute de joc. Florin Tănase s-a oprit și a cerut schimbare. 

Florin Tănase, accidentat în FCSB - UTA

Florin Tănase nu a primit nicio lovitură, nu a fost implicat în niciun contact dur. A trimis o pasă cu latul și a acuzat probleme musculare la coapsa stângă. Toni Petrea a așteptat verdictul medicilor, apoi l-a înlocuit cu Alexandru Buziuc. În funcție de gravitatea accidentării, căpitanul bucureștenilor ar putea rata derby-urile din finalului anului, cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. 

+3 FOTO


Programul celor de la FCSB în decembrie 2020:

VIDEO. Laszlo Balint crede că FCSB poate cuceri titlul 

Citește și alte știri despre FCSB - UTA: 

VIDEO EXCLUSIV De ce e FCSB favorită la titlu în viziunea lui Laszlo Balint: „Asta contează mult”

FCSB - UTA. VIDEO Impresarul Bogdan Apostu, despre primul transfer al lui Becali în această iarnă: „Ar fi un pas înainte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andrei.f
andrei.f  •  06 Decembrie 2020, 08:48

S-a simțit lipsa meciului din cupă în prima repriză, acum Steaua și-a intrat în ritm. Tănase va juca și o să-i luăm la mână pe cfr acum. Cfr nu scapă nebătută decât dacă se dă lovită de covid !

mehighms
mehighms  •  06 Decembrie 2020, 08:25
Postat de Ioana Mioara pe 06 Decembrie 2020, 07:07

O echipă de onanisti

ce frustrat poti sa fi!

4058968024143732
Ioana Mioara  •  06 Decembrie 2020, 07:07

O echipă de onanisti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează