FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce spune Florin Tănase despre un transfer la CFR Cluj

Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 22:01 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 22:30

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul celor de la FCSB, spune că nu există șanse ca el să meargă la CFR Cluj.

Înainte de meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat de roș-albaștri cu 3-0, Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a declarat că își dorește unul dintre fotbaliștii rivalei. Este vorba chiar despre căpitanul Florin Tănase, care a declarat în mai multe rânduri că își dorește să facă pasul la o altă echipă, dar în străinătate. După meciul cu Sepsi, scor 1-1, Tănase a fost chestionat despre posibilitatea de a da curs unei eventuale oferte de la CFR. 

Florin Tănase: „Îmi doresc să plec în străinătate”

„Nu se pune problema de aşa ceva. Eu mai am contract cu Steaua încă un an şi ceva. Îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulţumesc (n.r. - lui Edi Iordănescu) că mă apreciază, dar poate în altă parte vom putea lucra împreună”, a spus Tănase, la microfonul Telekom Sport. 

E un jucător care îmi place mult de la FCSB, deocamdată nu e accesibil, dar știu că în scurt timp va fi și cred că voi apela la conducere, poate face un efort, peste puțin timp, să-i facem o ofertă de nerefuzat. E un lucru normal și legal, piața e liberă.
- Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”
Sepsi - FCSB 1-1
Florin Tănase, ieșire fără precedent, după Sepsi - FCSB: „Nu mai putem juca așa, ne-am săturat și noi!”

Gigi Becali: „Tănase nu mă trădează niciodată”

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, nu este îngrijorat că Tănase ar putea să semneze cu CFR. Latifundiarul a spus la finalul lunii martie că are o relație specială cu decarul de la FCSB:

„Să dea ei bani, dar nu se duce Tănase niciodată. Sunt unii jucători care pe mine nu mă trădează niciodată. Unul dintre ei este Tănase, este prea frumos caracter. Sunt unii jucători cu care am avut o relaţie specială, iar unul dintre ei este Tănase. Dacă ai o relaţie specială cu Gigi Becali, nu poţi să joci împotriva lui. 

Poate să îi ia pe Soiledis şi pe Stan, aceştia sunt jucătorii cărora le expiră campionatul. Atunci de ce să dea declaraţiile astea? I-a dat Dumnezeu lui Edi Iordănescu ca să nu mai aţâţe”.

19 goluria marcat Florin Tănase în Liga 1 în acest sezon. Este golgheterul campionatului

Clasament Liga 1: FCSB și CFR Cluj, primele două clasate

Mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea, extrem de îngrijorat după Sepsi - FCSB: „Asta mă preocupă foarte tare”

Ilie Dumitrescu nu o vede bine pe FCSB înainte de play-off: „Echipa e în criză”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
368023036732853
Iuga Mircea  •  11 Aprilie 2021, 06:40

Tanase ,nici nu știe la ce echipă joacă,zice că joacă la Steaua,care e în liga a treia,să tacă să iși vadă de fotbal,să nu mai critice pe nimeni,că nici el nu e corect!!!!!

cata255
cata255  •  11 Aprilie 2021, 06:37
Postat de Claude SH pe 11 Aprilie 2021, 06:21

Lasă Tănase ca vei ajunge la CFR după un an de străinătate după modelul Dica, Chipciu. Atunci îți va fi foarte bine, vei juca în sfârșit în grupele unei competiții europene

Sa nu dea de aia din Luxemburg, ati jucat si voi 2 ani la rând si parca ziceți ca ati rupt Europa in doua...

189254898748309
Claude SH  •  11 Aprilie 2021, 06:21

Lasă Tănase ca vei ajunge la CFR după un an de străinătate după modelul Dica, Chipciu. Atunci îți va fi foarte bine, vei juca în sfârșit în grupele unei competiții europene

Vezi toate comentariile (7)
Comentează