FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Toni Petrea, extrem de îngrijorat după Sepsi - FCSB: „Asta mă preocupă foarte tare”

Toni Petrea, antrenor FCSB +49   FOTO
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 20:45 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 21:33

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul de la FCSB, s-a declarat îngrijorat de accidentările lui Andrei Miron și Darius Olaru din meciul cu Sepsi, scor 1-1. 

„Am doi accidentați după acest joc pe care nici nu am reușit să îl câștigăm, asta mă preocupă foarte tare. Să vedem cât de grave sunt accidentările lor. Am avut destul de multe accidentări și cu jucătorii pe care i-am trimis la echipa a doua, preocuparea mea este să găsim soluții să îi refacem și în situația în care nu vom putea să îi recuperăm, să găsim soluții pentru a-i înlocui cu ce jucători mai avem disponibili”, a declarat antrenorul roș-albaștrilor la Look Sport.

Toni Petrea, despre Sepsi - FCSB: „Nu cred că am avut o exprimare rea”

Petrea și-a „înțepat” adversarii, despre care spune că au jucat foarte mult cu mingi lungi și că au marcat la capătul unei „bâlbâieli”. În cazul în care CFR Cluj va câștiga cu Universitatea Craiova duminică, 11 aprilie, FCSB va intra în play-off de pe locul 2!

„A fost o minge aruncată în careu, bară, mingea respinsă de Vlad, oarecum norocos golul. Nu a fost o fază lucrată, să zic că am primit gol din cine știe ce combinații. A fost o bâlbâială în careu din care am primit gol, iar apoi la 1-1 s-a jucat mai mult cu mingi lungi, cel puțin din partea lor. Am încercat să revenim în joc, ne-am mai creat câteva situații de a marca, dar nu am reușit, din păcate. 

Nu cred că am avut o exprimare rea nici astăzi nici cu Craiova, dar nu am reușit să marcăm la situațiile pe care le-am avut. Play-off-ul va fi foarte disputat, cred că echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va avea câștig de cauză. Am putea pierde primul loc, dar așa cum am spus, totul se va decide în play-off. Acolo va fi altă miză și se va decide titlul”.

Ne pregătim de Supercupă și de play-off, trebuie să strângem rândurile și să scoatem maximum. Oricine își dorește să câștige Supercupa ca jucător, ca antrenor, ar fi o performanță. Ne vom gândi la meciul de joi începând de mâine. 
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu nu o vede bine pe FCSB înainte de play-off: „Echipa e în criză”

Ce s-a întâmplat la antrenamentul lui Dinamo » Gigi Mulțescu s-a prezentat, dar plutește incertitudinea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  11 Aprilie 2021, 07:37

Ce jucători să aducă ce dublaje ,dublajele joacă în liga 3-a pentru ambițiile antrenorului Principal care își bate joc de jucători el vede jocul doar în privința BANILOR câtă bișnită mai face cu jucători .Asta e Becali un arogant și un om credincios.El joacă bani nu fotbal.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2021, 01:36

va meritati soarta,un campionat se castiga cu echipe mici si precum cele ca sepsi,care o sa se bata la titlu,in cativa ani,ca au patron si mentalitate serioasa,pai cate semi esecuri si esecuri au fost ?? si intri in play off la egalitate,sau pe 2 la limita,dupa ce conduci tot campionatu si ciobanu nu a adus dublaje,ne batem la titlu fara atacant veritabil ca pe vukusic il aruncam la gunoi,ne batem joc /? asta e,fara 3 jucatori care trebuiau luati in iarna,mereu la fel patim ! plus ca jucam si in provincie!! va fi greu.dar dupa egalurile cu sepsi,craiova,sansele sunt mici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează