FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO + FOTO Sepsi își arată colții înaintea play-off-ului! FCSB așteaptă derby-ul Craiova - CFR + clasamentul ACUM

SEPSI - FCSB, liveTEXT pe GSP.ro +49   FOTO
SEPSI - FCSB, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 20:52 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 21:04

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB au remizat, scor 1-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Rezultatul menține suspansul în privința ierarhiei finale.

Programul și rezultatele etapei #30

Sepsi a scos cât și-a dorit de la meciul cu FCSB. A fost 1-1, egal care-i asigură echipei lui Grozavu locul 4, depășind Academica Clinceni. Bucureștenii au terminat meciul cu echipa decimată: Olaru și Miron accidentați, Octavian Popescu și el schiopătând.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Cu Ovidiu Popescu pe post de jolly-joker, ba la mijloc, ba fundaș dreapta, chiar fundaș central pentru că Miron a spus "pas" - accidentat, după doar 6 minute, FCSB a "desfăcut repede șampania" la Sfântu Gheorghe. Tot mai criticat în ultima vreme, puștiul-minune Tavi Popescu a inventat o pasă, "a la Iniesta", "vulpoiul" Florin Tănase a dejucat pasul la ofsaid, a lăsat stoperii lui Sepsi în spate ca pe vagoane și nu i-a dat nicio șansă lui Jesus. A ciupit mingea cu stângul, la colțul lung. Totul după o cursă de 30 de metri. Start excelent pentru un final de sezon regular.

Sepsi - FCSB, fiecare câte o jumătate de repriză

"Curentați" din nimic, cei de la Sepsi s-au scuturat greoi. Parcă șocați de golul primit repede. Au fost câteva minute în care tot FCSB-ul a insistat, a încercat mai mult. Semnalul trezirii a fost dat de Golofca. Șut cu pământul de la 25 de metri, minge grea pentru Vlad. Prima paradă! Și parcă Sepsi pare mai așezată, capabilă de replică. Și ce aproape a fost Sepsi de gol, când căpitanul Bouhenna a trimis cu capul, din centrul careului, direct în bară. A venit rândul FCSB-ului să "scârțâie". Iar pierderea lui Olaru, accidentat și el, înlocuit cu Nedelcu, din finalul reprizei, a făcut-o pe FCSB să apese cu podul palmei pe dopul șampaniei desfăcute în start. Măcar pentru încă 45 de minute.

Căpitan pe picior de plecare

Când ai singurele ocazii dintr-un șut de la distanță și o fază fixă, și te remarci doar prin agresivitate, ești obligat să schimbi. Asta a făcut și Leo Grozavu, au ieșit Fofana și Nouvier, invizibili în prima repriză, intră Eder și Petrila. Mai multă viteză, mai multă tehnică. Inutili totuși când Bouhenna își continuă prestația mizerabilă, mereu sub minge, mereu depășit, se mai și "remarcă" cu gafe de județ sau intrări la limita eliminării. Doar norocul și imprecizia FCSB-ului au făcut ca Sepsi să scape în primele minute din partea a doua fără gol marcat. Și probabil că plecarea lui Rachid de la Sepsi s-ar putea produce mai devreme de termenul limită. Cel puțin pare că o cere.

Sepsi, salvată de talie cu FCSB

Scăparea lui Sepsi a venit tot dintr-o "fixă". Singurele momente de pericol la poarta lui Vlad. O minge plouată în careu a creat confuzie în defensiva FCSB-ului, mai mereu în primejdie la momentele statice din acest meci. Mitrea a reluat cu călcâiul, bară, apoi Safranko și-a respectat sarcina de om de gol, de cele mai multe ori cu același procedeu, cu capul.

Punctul de peste 100.000 de euro

Finalul nu putea fi de contre. Mai dure, ce-i drept, de partea covăsnenilor. Renumiți deja grație agresivității aparte. Și cu ceva aport al lui Iulian Călin, adept în această seară al unui joc liber, bărbătesc. Uneori totuși prea mult. FCSB se clatină, ieșirea lui Olaru a zdruncinat orice idee de joc mai pulsa în echipa lui Petrea. Iar jocul dur parcă i-a timorat pe tinerii jucători ai roș-albaștrilor. Iar încercările pe care FCSB le-a mai avut până-n final au fost "retezate" de gazde, mulțumite cu un punct, unul de peste 100.000 de euro, diferența dintre locul 4 și locul 5. FCSB așteaptă rezultatul de la Craiova să vadă dacă va începe în premieră play-off-ul de pe primul loc. 

Clasament Liga 1:

FINAL » SEPSI - FCSB 1-1

SEPSI - FCSB, echipe de start: 

Sepsi: J. Fernandez - R. Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ștefănescu - Vașvari, Fofana, Nouvier - Golofca, Safranko, G. Dragomir
Rezerve: A. Szanto, Petrila, Ninaj, Eder Gondalez, Bajrovic, Achahbar, Țincu, L. Fulop, Aganovic
Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
Rezerve: Straton, Panțîru, Simion, Haruț, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / Asistenți: Mitruţi Daniel (Craiova) și Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)

FOTO Imagini incredibile înainte de Sepsi - FCSB » Cum arată gazonul care miercuri era acoperit de zăpadă

Planul lui Gigi Becali cu unul dintre fotbaliștii care nu joacă deloc: „Mai am nevoie de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (447)
remarque
remarque  •  11 Aprilie 2021, 12:48
Postat de luciann pe 10 Aprilie 2021, 22:02

Penalty la Tanase azi, penalty etapa trecuta...

se compenseaza cu penalty-uri acordate, dar care nu au fost. Sau cu penalty-uri neacordate adversarului. Exista o lege a compensatiei. In meciul tur a avut Sepsi penalty neacordat. Tanase nu a gasit insa atunci situatia insuportabila.

roja_azul76
roja_azul76  •  11 Aprilie 2021, 00:20
Postat de luciann pe 11 Aprilie 2021, 00:12

Sa nu uitam ca doua Instante ii dadusera dreptate, si l-au "ars" la ICCJ cand nu mai putea sa faca nimic!:)

Da, la ICCJ s-a rejudecat practic procesul! Si-a incalcat ICCJ atributiile? Bineinteles! Dar pe cine intereseaza? Asa trebuia sa iasa!:)))

roja_azul76
roja_azul76  •  11 Aprilie 2021, 00:18
Postat de luciann pe 11 Aprilie 2021, 00:10

Inloc sa-l bage pe Harut in locul lui Miron, il baga pe ametitul de Oaida! Dupa ce a trecut fundas Ov. Popescu ne incalecasera aia de tot! Recapituland, n-avem antrenor, n-avem atacant, acum mai avem si o gramada de jucatori accidentati, sa speram ca nu stau mult, mai ales Olaru!:)

Ii mai aveam (in forma) doar pe Olaru si Tanase! Daca Olaru sta mult...suntem mancati. Sa speram ca nu e foarte grav!

Vezi toate comentariile (447)
Comentează