FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

FOTO Imagini incredibile înainte de Sepsi - FCSB » Cum arată gazonul care miercuri era acoperit de zăpadă

Stadionul „Municipal” din Sf. Gheorghe pe 7 aprilie +3   FOTO
Stadionul „Municipal” din Sf. Gheorghe pe 7 aprilie

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 14:24 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 14:37

Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, Sepsi OSK Sf. Gheorghe va primi vizita celor de la FCSB, în ultima etapă din sezonul regular al Ligii 1.

Cu câteva zile înainte de meci, a existat îngrijorarea că suprafața de joc nu se va prezenta în condiții optime la ora meciului. La Sf. Gheorghe a nins abundent, iar pe 7 aprilie gazonul „Municipalului” era acoperit cu zăpadă.

Totuși, pozele făcute la doar două zile distanță, pe 9 aprilie, relevă o suprafață de joc bună, pe care cele două echipe de play-off ar putea practica un fotbal spectaculos. Pe gazon nu mai există urme de zăpadă.

10 grade Celsiusse anunță la Sf. Gheorghe sâmbătă, la ora meciului

FCSB, probleme cu suprafețele de joc

În acest sezon, FCSB a criticat în repetate rânduri starea gazoanelor pe care a jucat la meciurile din deplasare. După înfrângerea cu Hermannstadt (0-1) de la Mediaș, căpitanul Florin Tănase a răbufnit: „Din păcate, în seara asta nu am făcut un meci bun, nici nu prea puteam să facem un meci bun pe asemenea teren. Numai în România se poate întâmpla să joci pe teren înghețat. Ăsta nu e fotbal. Nu știu, observatorul de ce vine, să se plimbe pe aici? Nu ai cum să îți impui jocul pe un asemenea teren. Punct!”.

Critici au venit și după remiza albă de la Pitești, cu FC Argeș, din partea lui Răzvan Oaidă și Andrei Miron: „Un meci foarte greu, pe un teren pe care nu puteai pasa deloc. Nu există vreo scuză că nu am câștigat, dar nu cred că mai există campionate în Europa unde să se joace pe un asemenea teren. Doar în Liga 1”, s-au lamentat roș-albaștrii.

VIDEO. Totul despre Sepsi - FCSB:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Poli Iași are un nou șef! Va lucra gratis: „Nu am venit să iau locul nimănui”

Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
silvio__.
silvio__.  •  09 Aprilie 2021, 20:27
Postat de maldini_1986 pe 09 Aprilie 2021, 18:34

La datul cu parerea, romanul e campion mondial. Asadar, UEFA ia de bun ce ii trimite FRF si LPF, nu se baga intern in nicio tara. Fc fcsb e in cardasie cu ambele si viceversa din cauza banilor (pt a nu pierde: ratingul si asa la pamant al Ligii 1, sponsorii, contractele tv), asta o stie oricine cu minim doi neuroni, nu e si cazul tau si al celor ca tine care prefera sa fie mintiti pe fata, sa se minta singuri si nu aiba pic de respect de sine.

UEFA 'se baga' intern, si are si ea propriile ei comisii prin care analizeaza si judeca. Cel mai elocvent exemplu e cel cu CSKA Sofia, cea despre care BFU a spus ca e aceeasi echipa (desi era o societate noua, pusa in prima liga in locul lui Litex Lovech). BFU le-a transmis celor de la UEFA: 'astia sunt CSKA Sofia', iar UEFA a analizat si a spus: "Nu, sunt o echipa noua. Nu au voie 3 ani sa participe in cupele europene". Citeste mai multe aici: tas-cas.org/fileadmin/user_upload/Media_Release_5177__rev_final_.pdf . Desigur, afland aceste lucruri, probabil vei refuza sa constientizezi, si vei ramane la aceleasi texte 'UEFA face ce spune FRF', ceea ce e total fals!

ali.bec
ali.bec  •  09 Aprilie 2021, 19:39
Postat de cristi.valeanu pe 09 Aprilie 2021, 18:44

aia care o ard pe aici cu steaua din liga 1 e o gasca de clone a unui pseudogolan de tastatura..*** cum adica steaua din liga 1 ..nu exista niciodata asa ceva pentru ca este o singura steaua..

Nici vorba *** in toată regula.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi.valeanu
cristi.valeanu  •  09 Aprilie 2021, 18:44

aia care o ard pe aici cu steaua din liga 1 e o gasca de clone a unui pseudogolan de tastatura..*** cum adica steaua din liga 1 ..nu exista niciodata asa ceva pentru ca este o singura steaua..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează