FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Nu pot să mint, asta îmi doresc”

Florin Tănase / FOTO: GSP +9   FOTO
Florin Tănase / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 21:07 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 21:14

Florin Tănase (26 de ani), golgeterul Ligii 1 din sezonul trecut, îi trasmite din ce în ce mai clar lui Gigi Becali că vrea să plece de la FCSB.

Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună, de cupele europene”, a spus Tănase, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

„Sunt sigur că nu vom avea parte de o dublă ușoară. Cum am văzut și la meciul CFR-ului, e greu să spui dinainte că ești mare favorit”, a spus Tănase, referindu-se la duelul de mâine seară cu Șahtior Karagandy, din preliminariile Conference League. 

+5 FOTO
Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului » Vrea alt jucător din Liga 1: „Poate îl iau și pe ăla cu chelie”
FCSB
Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului » Vrea alt jucător din Liga 1: „Poate îl iau și pe ăla cu chelie”

Florin Tănase, cu gândul la transferul în străinătate

Tănase tot speră să schimbe campionatul în curând și a obținut de la Becali dreptul de a se muta oricând contra sumei de 5 milioane de euro, dezvăluie apropiați ai fotbalistului.

Nu mai este vorba despre o sumă pe care o pronunță Gigi în direct la TV, acum e un drept oficial pe care l-au dobândit Florin și impresarii lui. FCSB le-a transmis un document care stabilește clar condiția: oricare club dispus să achite 5 milioane de euro îl achiziționează pe Florin Tănase.

Un transfer al căpitanului roș-albaștrilor poate fi realizat deși campionatul din România a început deja. Fereastra de transferuri a rămas deschisă și mai pot fi operate tranzacții.

Tănase pleacă acum sau devine tot mai greu un transfer

De ce insistă Florin să fie transferat acum? El tocmai a înregistrat cel mai bun sezon din cariera sa, cu 24 de goluri marcate în campionat și cu primul gol bifat în tricoul echipei naționale. Un context mai bun pentru a atrage atenția unui club străin n-ar mai putea exista, mai ales că a ajuns la 26 de ani și înaintarea în vârstă îi va mai scădea cota în timp.

Tănase le-a fost oferit unor cluburi din Țările Arabe și din Turcia, iar presa belgiană a scris și despre un interes al lui Anderlecht pentru mijlocașul ofensiv al FCSB.

5 milioane de euroconstituie valoarea pe care o estimează transfermarkt în dreptul lui Florin Tănase, egală cu prețul oficial pe care i l-a stabilit Becali

VIDEO Ultimele pregătiri pentru FCSB înaintea duelului din Conference League cu Șahtior Karagandy

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului » Vrea alt jucător din Liga 1: „Poate îl iau și pe ăla cu chelie”

Legenda Stelei iese la atac și îl pune la punct pe Gigi Becali: „FCSB n-are ce căuta în Ghencea! Să se ducă la prietenii de la Botoșani sau Buzău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
deusdat
deusdat  •  22 Iulie 2021, 20:11

Spania? Tase visează la două etaje peste nivelul lui. Cinci milioane nu dau decât arabii.

paolo12
paolo12  •  22 Iulie 2021, 10:52
Postat de danielpurcherea pe 22 Iulie 2021, 08:17

Circarul ligii I. Un nesimtit care doar *** penalty-uri. Într-un campionat și o țară normală adversarii l-ar lua de urechi și l-ar da afară de pe stadion pentru lipsă de respect. El și cu celălalt circar Tavi Popescu.

Suferi?

remarque
remarque  •  22 Iulie 2021, 09:22
Postat de zagna pe 22 Iulie 2021, 07:34

Dupa ce au vazut cum a executat 11 m cu Botosani, impresarii s-au facut nevazuti ! Ce ma surprinde e ca nimeni din anturajul lui : antrenori, colegi, prieteni, familia, etc nu i-a spus in ani de zile ca are o "tehnica" gresita si neregulamentara in executarea loviturilor de 11 m !

si mie mi se pare ca se opreste din alergare, dar nu stiu cat de regulamentara mai e chestia asta azi. Ca vad ca nici macar nu pune cineva intrebarea lui Craciunescu sau altui fost arbitru care ne-ar putea lamuri.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează