FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ce se întâmplă cu Florinel Coman » Mihai Stoica, detalii îngrijorătoare de ultimă oră

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 13:33 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 14:20

Mihai Stoica a dat detalii despre Florinel Coman (22 de ani), accidentat în meciul din Europa League cu Backa Topola și a confirmat cele mai negre scenarii pentru fanii FCSB.

Extrema roș-albaștrilor va lipsi o perioadă lungă, iar MM Stoica a dezvăluit că va rata cu siguranță meciurile echipei naționale cu Islanda, Norvegia și Austria, programate pe 8, 11 și 14 octombrie.

„Coman, după cum am spus, va lipsi o perioadă mai lungă! Știu că nu va fi disponibil pentru meciurile naționalei. Din nefericire pentru noi și pentru națională accidentarea e serioasă! Intrarea aceea sălbatică a lăsat urme”, a declarat Mihai Stoica la ProX.

Sursele GSP.ro dezvăluiau duminică faptul că, din primele investigații ale doctorilor, Florinel Coman a suferit o entorsă puternică la gleznă, după un duel în careul sârbilor. Astfel, se pare că extrem roș-albastră riscă să stea o lună de zile pe margine, ratând dueluri importante.

VIDEO Mihai Stoichiță: „Nu cred că Florinel Coman va fi apt până la partida cu Islanda”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, entuziasmat de transferul lui Straton: „A fost mană cerească!” » Cum îl apară pe portar: „Doar boul e consecvent”

Mihai Pintilii, deranjat de două întrebări după meci: „Ei, asta e bună! Știi ceva ce eu nu știu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2020, 21:12
Postat de saviola3_5 pe 21 Septembrie 2020, 18:54

La ce farmacie esti paznic ceoroiule? Nu de alta dar Vreau sa vin sa iti arat buletinul ca tot esti curioasa de aia a mea:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatastrumf
tatastrumf  •  21 Septembrie 2020, 20:55
Postat de catalynn pe 21 Septembrie 2020, 19:21

Cum te-au primit aia la ei in țara tataie!? Cu așa limbaj elevat te dădea Trump afara in suturi :-))) Poate canadienii au fost ceva mai înțelegători și nici nu îți mai trebuia viza .. :-))))

Tataie , asta este citat din Monitorul Oficial ! Mai mult, este citat dintr-un document emis de Armata, nu de mine :))))))))))) Eu stiu ca te deranjeaza ca ti-am dovedit ca CSA s-a infintat in 1013, decembrie, asa ca iti mai citez o data :))))))))))))))))) : "Clubul Sportiv al Armatei "STEAUA" este persoană juridică de DREPT PUBLIC, înființată ca instituție publică reprezentativă în domeniul activității sportive de performanță, în subordinea Ministerului Apărării Naționale" conform Regulamentul de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" din 26.11.2013 Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 750 din 04 decembrie 2013. În vigoare de la 04 decembrie 2013

catalynn
catalynn  •  21 Septembrie 2020, 20:00
Postat de Silvio pe 21 Septembrie 2020, 19:53

Gol, pustiu? De unde ai informatiile, din ce parti te-ai documentat? FCSB ridica media de spectatori pe toate stadioanele din provincie. Inclusiv Dinamo aduna peste 20000 de oameni pe stadion la meciurile cu marea rivala, ca in rest si la ei bate vantul cand joaca cu Clinceni sau Voluntari. Intreaba toti suporterii stelisti cu care Steaua tin, 98 % iti vor spune ca ei tin cu Steaua din liga 1 (inclusiv Oprita declara asta, acum 2 ani, sâc!). Nu dam 2 bani pe gluma lui Talpan, asa cum nici el n-a dat 2 bani pe suporterii stelisti.. doar sudistii, pe ei a dat 50 de lei, usor de cumparat.

Unde erați mă Sâmbăta!? Au venit “sudiștii” peste vOi in casa și nu era picior de fcsbist pe acolo ... Așa ceva!? :-)))

Vezi toate comentariile (97)
Comentează