FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, entuziasmat de transferul lui Straton: „A fost mană cerească!” » Cum îl apară pe portar: „Doar boul e consecvent”

Cătălin Straton +22   FOTO
Cătălin Straton

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 11:35 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 13:11

Mihai Stoica a analizat transferul portarului Cătălin Straton (30 de ani) care a debutat la FCSB în victoria cu FC Argeș, 3-0.

Stoica s-a declarat încântat de evoluția lui Straton și spune că momentul în care Dinamo a decis să renunțe la el a fost perfect pentru formația roș-albastră.

„Nu discut despre perioada lui de la Călărași sau Timișoara. El și acolo a apărat foarte bine, dar acolo poți spune că era o încărcare foarte mare, adversarii aveau multe ocazii. Însă în ultima vreme, într-o perioadă în care Dinamo suferea, din cauza absențelor și a altor probleme, Straton a închis poarta. A apărat foarte, foarte bine. 

Acum a demonstrat că e un portar matur. Ce a declarat acum 10 sau 11 ani (n.r – că nu va juca niciodată la echipa roș-albastră)nu are niciun sens acum. Așa gândea copilul atunci. Era normal, era crescut la Rapid. Știți cum e, doar boul e consecvent!

Ce s-a întâmplat acum a fost o mană cerească! Noi căutam portar. Am discutat cu Niță, dar nu a putut să vină. A fost ca în cazul lui Bălgrădean, am găsit liber un portar foarte bun și cu vârsta perfectă. Dinamo nu l-a dat pe Straton la FCSB. Noi am aflat că este trecut pe linie moartă, că a fost pus pe lista de transferuri, și l-am abordat. Nu cred că a fost OK să fie îndepărtat așa un portar atât de bun, într-o formă așa bună. Dar poate portarii spanioli aduși acum sunt senzaționali”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

FOTO. Cele mai tari imagini de la FCSB - FC Argeș

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
+18 FOTO

VIDEO Mihai Pintilii: „Petrea schimbările îmi transmite. Prin telefon, normal, dacă Petrea e în pat"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cătălin Straton ştie ce înseamnă meciurile din cupele europene. Partidele memorabile făcute de noua achiziţie a celor de la FCSB cu PSV Eindhoven şi Inter Milano

Noua achiziție făcută de FCSB l-a impresionat deja pe Duckadam: „Cred că e unul dintre cele mai bune transferuri”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (102)
adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2020, 23:10

Asta a inclus golurile lui Stanciu marcate la cioban (ianuarie-august 2016) si golurile marcate de Stanciu la Al Ahli (ahahahahaah) pe langa cele pentru Sparta si Anderlecht si le compara cu golurile din Bundesliga marcate de Maxim (s-a transferat in Germania in ianuarie 2013). Intelegeti de ce zic ca postacul becalist e cea mai gretoase fiinta din lume?

adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2020, 23:07
Postat de adriann_ pe 21 Septembrie 2020, 18:25

Lasa-ne cu *** si alte manele, pricepe odata ca UNA E DREPTUL la OPINIE si CU TOTUL ALTA e sa postezi mizerii complet neadevarate gen "maxim a prins''ultimul tren'' cu sumudica .. ca altfel murea rezerva !!". Astea va descalifica si va demasca drept postaci fara idei proprii ma. Cand un jucator are 140 de meciuri si 6.481 de minute IN 1 BUNDESLIGA (adica o medie de 45 de minute pe meci in toate cele 140 de meciuri) plus atatea foluri si pase de gol, numai un postac poate scrie ca "murea rezerva fara Sumudica". Asta nu e drept la opinie ma, e postaceala care incearca sa faca din alb negru si viceversa, intelegi? Sau e prea greu pentru tine?

Citatul din interiorul mesajului meu (ala cu "maxim murea rezerva") e din postacul "Titi Suru" ca sa intelegeti cu ce mizerii umane avem de-a face aici...

adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2020, 23:05
Postat de Titi Suru pe 21 Septembrie 2020, 21:26

uite j akardea , ca sa inteleaga toti.... nivelul inuman al prostiei tale '', : maxim in perioada 2013 - 2020 .. a jucat in total in 265 meciuri , inscriind 33 goluri !!.. deci o medie de 0.12 goluri/ meci sau .. ca sa intelegi si tu .. la 8 meciuri = 1 (unu) gol !! stanciu , in perioada 2016 - 2020.. a jucat 373 meciuri si a dat 66 goluri !!... deci o medie de 0.18 gpluri /meci sau ... la 5.6 meciuri =1 gol!!..... nu numai ca media de goluri inscrise de stanciu .. e aproape dubla , dar si numarul de partide jucate de stanciu e cu 71 % MAI MARE .. in conditiile in care stanciu a jucat doatr din 2016 ... deci cu patru ani mai putin !!!..... PENTRU .....UN RAPIDIST GRETOS SI INUMAN DE PROST !!

DACA PROSTIA AR DUREA TU AI UMBLA URLAND PE STRAZI MA :))) Stii ce lipseste din calculul tau ma si demonstreaza cat de nefiresc de prost esti? LIGA IN CARE JUCAU CEI DOI. Tu compari goluri de-ale lui Stanciu inscrise in blaturile ciobanului cu goluri marcate de Maxim in Bundesliga :))) Vai de capul tau...

Vezi toate comentariile (102)
Comentează