FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. Noua achiziție făcută de FCSB l-a impresionat deja pe Duckadam: „Cred că e unul dintre cele mai bune transferuri”

Helmuth Duckadam +22   FOTO
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 08:37 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 10:18

Portarul Cătălin Straton (30 de ani) a debutat la FCSB în victoria cu FC Argeș, 3-0, și l-a impresionat deja pe Helmuth Duckadam.

Fostul președinte de imagine de la FCSB a analizat prestația goakeeper-ului adus de la Dinamo și a apreciat intervențiile salvatoare pe care acesta le-a avut în primul său meci.

Eu cred că e unul dintre cele mai bune transferuri. E un portar de 30 de ani care a apărat în finalul de sezon foarte bine. A început și sezonul acesta foarte bine. Eu zic că e o achiziție foarte bună. Mă bucur că au reușit să-l transfere. E un portar care o să ajute”, a declarat Helmuth Duckadam, potrivit digisport.ro.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
+18 FOTO

VIDEO  Duckadam analizează prestațiile lui Andrei Vlad și despre situația de la FCSB: „Ar putea avea probleme”

FCSB are în acest moment 6 portari în lot: Andrei Vlad (21 de ani), Cătălin Straton (30 de ani), Răzvan Ducan (18 ani), Ștefan Târnovanu (20 de ani), Răzvan Udrea (19 ani) și Toma Niga (23 de ani).

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Straton a schimbat rapid culorile: „Steaua e cea mai bună din România! Șeful de galerie Mustață mi-a trimis un mesaj”

Cum s-a descurcat Straton la debutul pentru rivala lui Dinamo » Moment-cheie în prima repriză + nota din partea GSP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  21 Septembrie 2020, 11:23

FCSB a ajuns rau de tot daca aduce fotbalisti dati afara de la Dinamo:))Sa vezi ce bine o sa iasa Straton pe centrari la meciul cu cehii...

geogeo
geogeo  •  21 Septembrie 2020, 11:10

Straton e un transfer foarte bun, mai ales in conditiile date, dar cel mai mare castig sunt Perianu si, mai ales, Octavian Popescu. Cei doi vor fi in scurt timp titulari de drept si au sanse sa ajunga mari fotbalisti daca nu li se urca la cap.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează