FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Florinel Coman, avertizat: „Nu se poate impune acum într-un campionat puternic”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 12:13

Florinel Coman (21 de ani), „perla” celor de la FCSB, reprzintă unul dintre subiectele momentului în fotbalul românesc. Dorit de Sheffield United, fotbalistul ar putea deveni al treilea cel mai scump jucător român din istorie.

În ciuda dorinței lui Gigi Becali de a-l ceda cât mai repede pe Coman, nu toată lumea consideră prielnică o plecare a acestuia de la FCSB. Grigore Sichitiu (71 de ani), fost antrenor și președinte la Rapid, e de părere că n-a sosit încă momentul ca Florinel Coman să ia calea Vestului.

„Mi se pare prematur ca el să plece acum. Răzvan Marin sau Ianis Hagi au probleme foarte mari de adaptare în campionate puternice. Dacă Gigi Becali are nevoie de bani, îl va vinde acum, depinde ce va vrea el. 

Nu-l văd pe Coman și pe niciun alt jucător tânăr de la FCSB care să se impună într-un campionat puternic. Preferabil ar fi ca Becali să-i mai țină măcar un sau doi. La ora actuală, niciun jucător tânăr dintre cei care au plecat din România nu joacă în străinătate”, a declarat Grigore Sichitiu, la emisiunea GSP Live de joi seara.

Florinel Coman, dorit de Sheffield United

FCSB are ofertă de 16 milioane de euro pentru Florinel de la Sheffield United, locul 6 în Premier League. Becali nu vrea să-l dea sub 20 de milioane de euro, ceea ce ar însemna cel mai bine vândut jucător român all-time.

Perioada de transferuri din vară ar putea însemna momentul unui așteptat boom în vistieria lui Gigi Becali. Asta pentru că una dintre perlele roș-albaștrilor, Florinel Coman, e deja pe lista priorităților la Sheffield United, formație aflată în prezent pe locul 6 în Premier League și cu șanse de a prinde un loc pentru ediția viitoare din Europa League.

Englezii ar fi făcut deja o ofertă pentru extrema de 21 de ani: 16 milioane de euro! Dacă tranzacția se va finaliza la acest preț, internaționalul lansat de Gică Hagi la Viitorul ar putea deveni al treilea cel mai scump român din istorie, după Mutu (19 mil. de euro, Parma - Chelsea) și Chivu (18 mil. de euro, Ajax - Roma)!

Vezi și: 

Ilie Dumitrescu, presing la Florinel Coman: „Nu va face pasul în fotbalul mare așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Februarie 2020, 18:57

Sichitiu are dreptate. Coman are calități excepționale, dar trebuie să lucreze serios la atitudine. Ce-ar mai pune Bursucul bățul pe el...

189254898748309
Claude SH  •  07 Februarie 2020, 18:41
Postat de Calin Radulescu pe 07 Februarie 2020, 13:03

Are dreptate SICHITIU, Florinel n-are valoare de nivel inalt, el e bun cu echipele modeste din Romania... Cand are un adversar serios in fata nu joaca nimic (gen CFR Cluj sau SUEDIA)... Testul adevarat pentru FLORINEL si HAGI jr va fi meciul cu ISLANDA, joc decisiv cu presiune, care pe care... Sunt curios daca vor face diferenta...

Doar sa joace cu Islanda, acolo mai e Bogdan Stancu care joaca în Turcia, unde e golgheter, om cu experienta care ii va lua fața lui Coman. Poate pentru ultimele 10-15 minute e ok, dar e greu, islandezii joaca în forță, terenul va fi greu, fundași precum Vinicius de la CFR, nu cred ca se va descurca mai bine decât Bogdan Stancu.

1924845564310869
Liviu Rodeanu  •  07 Februarie 2020, 14:53

Nu va juca niciodată în Anglia. Ofertă de acolo ? Baliverne.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează