FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a comentat interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman: „Pe mine mă interesează întrebările lui Klopp?! Vreau să văd banii în cont!”

Florinel Coman este unul dintre cei mai ofertați fotbaliști de la FCSB
Florinel Coman este unul dintre cei mai ofertați fotbaliști de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 12:21

Gigi Becali (61 de ani) a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman, fotbalistul lui FCSB, să ajungă în Premier League, la Liverpool, ipoteză pe care a lansat-o presa din Italia, după ce Jurgen Klopp s-ar fi interesat de perla roș-albaștrilor.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului;
  • 6 milioane de euro este cota fostului jucător de la Viitorul, potrivit site-ului de specialitate Transfermakt;
  • În acest sezon, Florinel Coman are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri pentru FCSB.

„Nu mă interesează nimic, dau, vând tot! S-ar putea și să cresc prețurile unor fotbaliști, nu se știe. Piața o să dicteze. Am spus că vreau 20 de milioane pe Coman, după aceea l-am lăsat la 10. Acum, e posibil să măresc iar prețul la 30.

Pe mine mă interesează întrebările lui Klopp? Nu, doar banii în cont! Coman a fost numărul 1 la viteză, la teste, nu-l întrece nimeni”, a declarat Becali, la Pro X.

FCSB. Gigi Becali l-a scos pe tarabă pe Florinel Coman

Gazeta Sporturilor a scris pe 7 mai că Gigi Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani. Patronul FCSB a împuternicit mai mulți agenți să obțină suma asta, indiferent de țara din care ar veni oferta.

Reducerea salariilor a fost prima măsură anti-criză la FCSB, urmează vânzarea pieselor cele mai scumpe. Florinel Coman și Dennis Man sunt „mărfurile" pe care Becali le-a poleit în ultimii doi ani, a pronunțat numai prețuri de zeci de milioane de euro pentru fiecare. Fiindcă regresul economic deja se simte chiar și în campionatele cele mai bune din Europa, Gigi a schimbat datele din tratative, ar accepta bani mai puțini.

VIDEO Match Preview » Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic! Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali a recunoscut: „Am făcut antrenamente pe ascuns!”

Ilie Dumitrescu dezvăluie planurile lui Gigi Becali! Pe ce stadion va juca FCSB în viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  11 Mai 2020, 18:21
Postat de depeche pe 11 Mai 2020, 13:39

Cum decurge un astfel de "interviu"? ziarul: Buna ziua patroane! Jiji: da-mi o veste buna ziarul: Liverpuul il vrea pe Coman Jiji: show me the money! ziarul: vom scrie un articol despre asta

no acuma zi-ne și cum decurg discuțiile despre vânzarea lu' rinamu

gido
gido  •  11 Mai 2020, 17:39

''presa din italia''... daca despre hagi scriau ziarele de cancan ''daily mail'', ''daily express'', ''the sun'', la florinel nu s-a mai ostenit sa dea ziarul , autorul a zis-o la general, presa din italia...

3624510734235161
Bogdan Dumitrel  •  11 Mai 2020, 15:08

Ziaristii care prind muste

Vezi toate comentariile (5)
Comentează