FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB are cel mai slab Budescu din istorie » „Artistul” n-a fost niciodată într-o formă atât de proastă!

Constantin Budescu // foto: Imago Images
Constantin Budescu // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 08:33 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 09:18

Constantin Budescu (32 de ani) nu s-a mai aflat niciodată într-o formă atât de proastă. El a adunat 19 meciuri la rând fără vreun gol marcat din acțiune, un randament dezastruos cum nu a mai înregistrat într-un deceniu petrecut în prima ligă.

Printre reparațiile pe care trebuie să le execute Edi Iordănescu este și readucerea lui Budescu într-o formă bună sau măcar într-una decentă. Randamentul recent al atacantului e în dezacord cu faima lui de fotbalist foarte bun, spectaculos, capabil să marcheze și să hotărască rezultate.

Constantin Budescu, fără gol din acțiune de 19 meciuri! 

„Budi” nu a mai înscris vreun gol din acțiune în cele mai recente 19 partide pe care le-a disputat în toate competițiile, cu tot cu acelea pe care le-a bifat în campionatul din Arabia Saudită, unde a evoluat pentru Damac. În Arabia a evoluat în 12 jocuri fără să marcheze. 

A trecut la FCSB și păstrează pasa proastă. În România a marcat un gol, în etapa din weekendul trecut, dar a punctat din penalty în partida cu Chindia, un gol care i-a adus punctele formației lui Iordănescu.

Precedentul gol din acțiune al lui Budescu a fost înregistrat pe 3 februarie, într-un meci FC Voluntari-Astra pe care giurgiuvenii l-au câștigat cu 3-1. El a jucat excelent atunci, a fost cel mai bun fotbalist de pe teren. Între timp, Astra a retrogradat, a intrat în insolvență, a pierdut toți jucătorii pe care îi avea în lotul în care se afla „Budi”.

Îl reface Edi Iordănescu? 

Iordănescu a încercat să explice în declarațiile publice că Budescu are nevoie de un timp pentru recuperarea formei fizice. Înainte să semneze cu FCSB, jucătorul în vârstă de 32 de ani s-a aflat într-o vacanță de trei luni, pe tot parcursul verii, după ce încheiase contractul cu Damac. 

Rădoi anunțase, după revenirea lui Budi în Liga 1, că evoluții bune ale acestuia îl vor determina să-l convoace din nou în echipa națională. Deocamdată nu e cazul, Budescu trebuie să reușească întâi să mai dea vreun gol în campionat.

3 meciuria jucat Budescu în L1 de când a revenit la FCSB, nici unul ca titular. A marcat din penalty în jocul cu Chindia. A mai fost folosit și în Cupa României, în victoria cu 5-3 la Hunedoara

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Iuliu Mureșan, prima reacție despre riscul ca Dinamo să fie depunctată: „Nu e ceva iminent”

Între timp în Liga 1 » Rapid a primit „interzis” să mai joace în alb-violet: „Respectați legea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  08 Octombrie 2021, 15:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  08 Octombrie 2021, 13:13

Nu mai poate,e cal batrin nici cu jaratec nu il mai pui pe picioare.Oricum e nu a fost dispus la efort nici la 18 ani,genul de jocator puturos.Nu poti pacali fotbalul la infinit numai cu calciie si goluri din afara stadionului la antrenamente cu gratare.

147075580951140
Catalin Pisla  •  08 Octombrie 2021, 13:11

Stimatilor, maine sa scrieti despre Ovidiu Popescu ca are tatuajele invers, poimaine ca Andrei Vlad nu stie sa dea pase la portar etc. *** ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează