FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Atacantul pe care Gigi Becali a oferit 500.000 de euro devine liber de contract: „Vreau trofee!”

Gigi Becali îl poate lua gratis pe Sergiu Buș
Gigi Becali îl poate lua gratis pe Sergiu Buș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:38

Sergiu Buș (27 de ani) va pleca în această vară de la Gaz Metan, nu înainte de a termina sezonul în curs. Atacantul așteaptă actul adițional pentru a continua și după 30 iunie, însă la finalul celor 10 etape e gata de o nouă provocare.

Lucrurile s-au complicat serios pentru Gaz Metan, formație care a rămas fără Edi Iordănescu și mai mulți jucători vor termina contractele la finalul lunii iunie. Printre ei se numără și golgeterul Sergiu Buș, marcator a 9 goluri în campionat, plus unul în Cupa României. Fotbalistul termină înțelegerea cu formația medieșeană la 30 iunie, dar anunță că e gata să ajute clubul până la finalul sezonului.

Sergiu Buș așteaptă prelungirea

„E adevărat. Contractul meu se sfârșește la finalul lunii, însă îmi doresc să termin ce am început. Și eu, și ceilalți băieți vom rămâne aici până la finalul stagiunii. Nu vrem să ne facem de râs, vrem să terminăm cu capul sus acest sezon, să practicăm același fotbal frumos. Apoi, cred că voi pleca de la echipă, îmi doresc altceva, ceva ce probabil Gaz Metan nu mi-ar putea oferi", a explicat Sergiu Buș, care nu exclude să continue în Liga 1.

Țintă pentru granzii din Liga 1?

„Am o vârstă, nu mai sunt un copil, e normal să îmi doresc ceva mai mult. Vreau o echipă cu pretenții, care să își dorească trofee, să se lupte la titlu. Evident că prima opțiune este străinătatea, dar pentru familie n-aș spune nu unui contract bun în țară. Iar faptul că sunt liber mă poate ajuta. Se va ocupa agentul meu, Bogdan Apostu, de lucrul ăsta. Sper să luăm cea mai bună decizie", a spus Buș, care n-ar da cu piciorul unei oferte de la echipele de top din România în cazul în care va fi solicitat.

FCSB. EXCLUSIV Atacantul pe care Gigi Becali a oferit 500.000 de euro devine liber de contract: „Vreau trofee!”

Sergiu Buș

„Gaz Metan sub comanda domnului Iordănescu cred că a jucat un fotbal frumos. Noi ne-am pregătit bine, sunt convins că domnul Uhrin va dori același lucru. E normal să-și contureze o idee pentru sezonul următor, așa că avem încredere că evoluțiile noastre vor fi la înălțime" 

Sergiu Buș, atacant Gaz Metan

Dorit de Gigi Becali la FCSB vara trecută

Sergiu Buș a fost pe lista FCSB-ului în vara trecută, în momentul în care Gigi Becali căuta un atacant. Atunci, vicecampioana României a pus pe masă 500.000 de euro, însă atacantul a continuat la Gaz Metan, la insistențele lui Edi Iordănescu. 

Nici Gazul nu era prea încântată de sumă, Ioan Mărginean având pretenții ridicate. Buș doar ce sosise la Mediaș liber de contract după o experiență în Bulgaria, la Levski. În Bulgaria a marcat de 16 ori în 59 de apariții.

10 goluriși 3 pase decisive a strâns Buș la Gaz Metan în toate competițiile

600.000 de euroeste cota lui Sergiu Buș pe transfermarkt

7 meciuriare Buș în naționala U21, pentru care a înscris de 4 ori

VIDEO Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește mai multe știri din Liga 1:

S-au încheiat audierile lui Paul Pîrvulescu » Veste proastă de la ANAD pentru fotbalist

Acum, la Dinamo, suporterii fac și prețurile! Fanii s-au opus plecărilor a 4 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  10 Iunie 2020, 18:35

Nu e rau, poate o sa-l ia si FCSB-ul.

flintstone
flintstone  •  10 Iunie 2020, 18:13
Postat de Alice Popa pe 10 Iunie 2020, 16:54

Crezi ca doar banii conteaza pentru un OM?! Poate Sergiu vrea sa joace fotbal!! Ceea ce, la fcsb... Dumnezeu cu mila...

Sau pentru un club falit care e gata sa dea faliment si 500 de mii ar fi fost mana cereasca. Cum sa conteze daca nu vrea frustrarea din capul vostru si ura viscerala la adresa FCSB. Normal ca nu conteaza, conteaza doar cand stabiliti voi.

3101575123247794
Alice Popa  •  10 Iunie 2020, 16:54
Postat de skins_berceni pe 10 Iunie 2020, 16:38

Tovarasul Marginean ...va vine sa credetiȘ ,,Nici Gazul nu era prea încântată de sumă, Ioan Mărginean având pretenții ridicate. Buș doar ce sosise la Mediaș liber de contract...''500000 de euro, salar de 12000 de euro pe lunapentru fotbaliator. Gaz Metan Medias este cu un picior in groapa dar au standarde ,,inalte'' si un ,,proiect serios'' asa cum spunea Iedy.

Crezi ca doar banii conteaza pentru un OM?! Poate Sergiu vrea sa joace fotbal!! Ceea ce, la fcsb... Dumnezeu cu mila...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close