FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL DE DOPAJ

EXCLUSIV S-au încheiat audierile lui Paul Pîrvulescu » Veste proastă de la ANAD pentru fotbalist

Paul Pirvulescu va lipsi cu Voluntari
Paul Pirvulescu va lipsi cu Voluntari

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 12:41

Paul Pîrvulescu (31 de ani), fotbalistul de la Academica Clinceni suspendat după ce a recunoscut la GSP LIVE că a apelat la o terapie intravenoasă de recuperare, metodă interzisă, a fost audiat azi de ANAD.

Într-o videoconferință cu reprezentanții Agenției Naționale Anti Doping, Pîrvulescu a explicat declarația făcută și a răspuns întrebărilor primite. ANAD va da verdictul peste 5 zile, timp în care Pîrvulescu rămâne suspendat.

Fundașul stânga este suspendat provizoriu de pe 3 iunie și nu are voie să joace și nici să se antreneze până la decizia ANAD. Amânarea verdictului înseamnă că Paul va rata tocmai derby-ul de la retrogradare cu FC Voluntari, de sâmbătă, 13 iunie.

Ce s-a întâmpat în cazul lui Paul Pîrvulescu

Paul Pîrvulescu a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping în regulamentul ANAD.

Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din ţară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simţeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aş pune doctorul de acolo într-o situaţie delicată. Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da", a spus jucătorul la GSP Live în urmă cu aproape o lună.

După aceste declarații, ANAD s-a autosesizat și a început anchetarea fotbalistului suspendat provizoriu în acest moment.

Ce riscă Pîrvulescu

Conform informațiilor publicate pe siteul ANAD, „cei care trișează intenționat ar urma să devină ineligibili pe o perioadă de patru ani la prima abatere". Suspendarea primită poată să fie mai mică, "pe baza recunoașterii din proprie inițiativă, însă aceasta nu va fi mai mică decât jumătate din perioada de suspendare altfel aplicată, dacă admite imediat încălcarea reglementărilor anti-doping de care este declarat vinovat, poate beneficia de o reducere a perioadei de suspendare până la un maximum de 2 ani, în funcție de gradul de vinovăție, cu încuviințarea Agenției Mondiale Anti-Doping".

Citește mai multe știri în cazul Paul Pîrvulescu:

EXCLUSIV Paul Pârvulescu, SUSPENDAT pentru dopaj! Final de carieră?!

„Taci, Paul, taci! Sistemul te vrea mut” » Costin Ștucan, pe scandalul de dopaj cu Pîrvulescu: „Omerta funcționează în continuare”

EXCLUSIV Ilie Poenaru, revoltat că ANAD l-a suspendat pe Paul Pârvulescu: „De ce i se ia dreptul la muncă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valiza.epo
valiza.epo  •  10 Iunie 2020, 15:52
Postat de albub pe 10 Iunie 2020, 13:16

Vreti sa spuneti ca asta juca ca o cizma dopat fiind !? Va dati seama cum juca daca nu se dopa :))

Dopingul te ajuta fizic. Dar nu te invata fotbal!!! Dovada e... fcsb!

alex1986
alex1986  •  10 Iunie 2020, 15:39

Asta e cel mai prost din curtea scolii. Cat de prost sa fii sa zici in interviu ca te ai dopat . Si cu ce ? Cu ozon. Ba da prost esti. Iti meriti soarta. I ai bagat pe toti in ***. Rasule!????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1361138990581282
Celmare Raul-Ștefan  •  10 Iunie 2020, 15:34
Postat de dumitru82drugan pe 10 Iunie 2020, 14:49

Ideea a fost ca pe orice cale sa castige VOLUNTARI scoti din echipa un veteran mai ajuta si arbitrajul traiasca cooperativa !

tot cooperativa l-o pus sa isi recunoasca fapta,nu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează