FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Florin Prunea iese la atac, după acțiunile lui Becali: „Cât de jos suntem!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 11:48 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 13:29

Florin Prunea s-a luat de șefii Federației Române de Fotbal, în contextul ofertei făcute de Gigi Becali lui Nicolae Dică, „secundul” lui Rădoi la „națională”.

Înainte de a-l alege pe Dinu Todoran, Gigi Becali l-a vrut la FCSB pe Nicolae Dică, iar Prunea, un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, a găsit un nou prilej pentru a lovi în conducerea FRF.

Florin Prunea, atac la FRF, după negocierile Becali – Dică

„„Cât de jos s-a ajuns... Ce mai reprezintă naționala? Fiecare pleacă și vine când vrea. Nu există nicio strategie. Cum să te duci la discuții când ești antrenorul naționalei? Ăștia de la FRF pe unde sunt? 

Nu-l acuz pe Dică, dar vorbeam așa despre situația antrenorului român... Cât de jos suntem! Asta arată cât de slabă e Federația, din punct de vedere financiar. Un antrenor de la FRF câștigă mai puțin decât unul de club.

Un tehnician care are contract clar, bătut în cuie, cu bonusuri și clauză, își face de cap așa cum fac băieții ăștia! Pleacă și vin când vor! Păi contractul ăla? Isăilă a plecat în timp campaniei de calificare la Europeanul de tineret...”, a spus Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Am un respect foarte mare pentru domnul Becali, mi-a dat șansa să antrenez în Liga 1. Îmi pare rău că n-am luat titlul, dar am dus echipa în primăvara Europa League și am fost aproape să câștigăm campionatul. M-am gândit să merg la o discuție cu el, era normal. Pentru mine a însemnat foarte mult că s-au gândit la mine din nou, înseamnă am făcut lucruri bune acolo. Nu puteam să refuz discuția 

Eu n-am vorbit despre ce s-a întâmplat în mandatul meu la FCSB, nu vreau să discut nici acum despre lucrurile negative. Am învățat multe lucruri și vreau să învăț din greșeli. 

Am avut clauză de reziliere la toate echipele unde am fost. Chiar dacă uneori n-am activat-o. Am și la națională. Am vorbit cu domnul Becali, i-am zis ce am gândit eu. Acum nu se mai pune problema să ajung acolo. Am vorbit și cu Mirel, a știut de negocieri. Era normal
- Nicolae Dică la TV Telekom Sport

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 21 mai » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali face un pas înapoi » Anunț neașteptat la FCSB: „Am vorbit cu Rădoi și i-am spus: «Finule, nu e în regulă»”

Prima veste excelentă pentru Todoran la FCSB: echipa roș-albastră, șanse mari să prindă grupele Conference League!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  22 Mai 2021, 22:44

Iarasi se baga in seama neica Nimeni....isi face publicitate singur....Dica s-a dus la o discutie civilizata. Care e problema ? A, daca se ducea la Federatie, sa spuna ca vrea sa pelce..ok, platea clauza de reziliere si , juridic, putea sa semneze cu oricine..sunt nenumarate cazutri cand antrenorii isi intrerup contractele...dar vi tu acum si faci putin circ, punand totul intr-o lumina nefavosabila....incepi sa fi jenant....

gido
gido  •  22 Mai 2021, 17:07

cum ce vrea ?banii de salarii restante de la dinamo!!! ddb , platiti-i salariile , ca va da in faliment!!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Mai 2021, 14:50

Cine-i prunea ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează